Nikson kirjutas:Väike ettepanek.
Kuna ronzeus ja sanderokandero on nö sarjast loobunud ja Rulx ja M5dis ka väga sõitma ei jõua, siis nende tiimi paarilistest moodustaks uued tiimid. Pakun sellised koosseisud välja:
Soulbleed & Kramp
Tuhjuhan & P2nkz
Nikson kirjutas:Veidi infot La Sarthe eri tingimuste kohta. Sel sõidul nii rehvi- kui kütte kulu 1.
P2nkz kirjutas:Nikson kirjutas:Veidi infot La Sarthe eri tingimuste kohta. Sel sõidul nii rehvi- kui kütte kulu 1.
Mõtlesin selle La Sarthe'i etapi peale. Saan aru, et sõidame 60 minutit järjest - mu poolest okei täiesti, kokkuvõttes tuleb ikka sama mis muidu koos sprindiga enam-vähem.
Aga ma jäin mõtlema selle 1-1 kulude peale: nimelt see kaotaks igasuguse strateegia sõidust ära (nii vähe kui seda on üldse) ja samuti annab mu isiklikul arvamusel eelise kergekaalulistele autodele. Ehk siis kõik, kes on kaalulisa saanud Croixi ja vb mõne eelneva etapi tulemusel on sisuliselt ebasoodsas olukorras võrreldes teistega.
Ma mäletan, et korraks oli juttu kohustuslikust boksipeatusest, et kasutaks erineva seguga rehve, aga noh kes see mediumiga ikka üle ringi tahab sõita kui softi kulu on 1 ja sellega paugutab vähemalt 6-7 sekundit kiiremaid ringe.
Siit mu utoopiline ja üdini segane-julge idee: Teeme viimase etapi 60 minutit, kulud 1 ja 1, aga paneme kõik autod tagasi BOP jõu ning kaalu peale.
Mis mõtted tekivad? Olen täielik idikas ikka eks?![]()
P2nkz kirjutas:Siit mu utoopiline ja üdini segane-julge idee: Teeme viimase etapi 60 minutit, kulud 1 ja 1, aga paneme kõik autod tagasi BOP jõu ning kaalu peale.
P2nkz kirjutas:Nikson kirjutas:Veidi infot La Sarthe eri tingimuste kohta. Sel sõidul nii rehvi- kui kütte kulu 1.
Mõtlesin selle La Sarthe'i etapi peale. ... blablablaa...
Siit mu utoopiline ja üdini segane-julge idee: Teeme viimase etapi 60 minutit, kulud 1 ja 1, aga paneme kõik autod tagasi BOP jõu ning kaalu peale.
mth kirjutas:
Võiks mu Bugattile turbod ka siis tagasi anda![]()
P2nkz kirjutas:mth kirjutas:
Võiks mu Bugattile turbod ka siis tagasi anda![]()
debiilik tra
Sa ikka tead, et sul Honda, mitte Bugatti?
StenNansten kirjutas:> Võistlussarja BoP nullimine finaaliks GT BoP peale. Arvestades ringraja lihtsust ja mingil imelikul põhjusel ka light damage, pole kõige halvem idee aga selle muutusega ilmselt kergkaalased nõus poleks.
P2nkz kirjutas:Siit mu utoopiline ja üdini segane-julge idee: Teeme viimase etapi 60 minutit, kulud 1 ja 1, aga paneme kõik autod tagasi BOP jõu ning kaalu peale.
Mihkel0987 kirjutas:
Siin on tunda seda, et hetkel ei olda oma autoga rahul ja tahetakse lihtsalt endale paremaid võimalusi luua. Ebaaus ja ebavajalik. Parim valik oleks muuta kulusid ja teha sõidust strateegiamäng.
P2nkz kirjutas:
Jyri_Ratas kirjutas:P2nkz kirjutas:
Idikas? Ei, üldjoontes jutt normaalne.
Mulle see mõte ilgelt meeldib, et viimase etapi puhul jätta ikka kulud. Mingi strateegiavõimalus võiks ikka olla, et kuidagi Kupitza ja Yolo paugutamist counterdada
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist