PabloCorteza kirjutas:Teen ettepaneku tõsta rehvi- ja kütusekulu. Praeguste kuludega võib RM ja RS ära unustada
I-N-D-R-E-K kirjutas:Päevast Puistu. Annan teada et eile õhtuse vilka mõttetegevuse käigus sai kokku voolitud uus meeskond.
Kareltr26 / Wtripo / I-N-D-R-E-K . Nime suhtes käivad veel läbirääkimised ja sponsorite otsingud.
StenNansten kirjutas:PabloCorteza kirjutas:Teen ettepaneku tõsta rehvi- ja kütusekulu. Praeguste kuludega võib RM ja RS ära unustada
+1, on lubatud minu taktikat ka kasutada ehk rehvikulu 3x kõrgem kui kütusekulu. Üldiselt töötab nii, et rehvitaktika on mõeldav osadel radadel.
mth kirjutas:Lükkaks ennast ikkagi varusse, kolmapäevane trenni aeg lükati hilisemaks ja ilmselt ei jõua kvalifikatsiooni ajaks koju
PabloCorteza kirjutas:Juhani ja minu tiimi nimeks saab "BWT Lechner Racing".
Muide ühele huvilisele leidub veel sõitjakoht
Kuulius kirjutas:PabloCorteza kirjutas:Juhani ja minu tiimi nimeks saab "BWT Lechner Racing".
Kui sobib, ma hõivaks tiimi 3. sõitja positsiooni...![]()
#10 - Kuulius
PabloCorteza kirjutas:Kuulius kirjutas:PabloCorteza kirjutas:Juhani ja minu tiimi nimeks saab "BWT Lechner Racing".
Kui sobib, ma hõivaks tiimi 3. sõitja positsiooni...![]()
#10 - Kuulius
Sobib! Teen mingi õhtu livery ka valmis sulle
puistumees kirjutas:Teeme niimoodi, et kulud lähevad hoopis 1x/1x, kuna päriselus Porsche Supercupis boksipeatused mängu ei tule, vaid on puhas võidusõit ainult, boksi siis vaja minna ainult kui auto segi sõidad.
I-N-D-R-E-K kirjutas:Ööd Puistu. Üks tiim veel juures ja seda sai ka vist suuliselt enne sõitu öeldud. Tiimiks on Das E-stlasd Motorsport. sinna kuuluvad Nikson, Kersna 80 ja Kapral Aadu. Tegelt võiks ka nende esimese etapi punktid tiimiarvestusse panna. Sai viimasel sekundil üles antud. Järgmiseks etapiks ka autod tiimivärvides olemas.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist