330/Sulevv330 . Radade kohta ei oska miskit öelda. Sõidan neid mis tuleb.

I-N-D-R-E-K kirjutas:Tere. Regaks siis oma tiimi ka ära. Nimeks on EsToyota Bubble Racing. Üks koht vaba ja ootab liitujat. Sponsorrahasid pole vaja kaasa tuua, sest tiimi omasidki ei jõua ära kulutada.
bosatos kirjutas:Nii, kui kohta ruumi üle jääb, sõidaks ka kaasa! Aga pole kindel, et on aega kõik sõidud kaasa teha! Seega oleks erasõitja.
86/Kramp86/ Redbull ring, Dragon Treil, Brands Hatch GP.
Äkki sai vajalik info kirja...
KIHUTAJA007 kirjutas:Heil kamraadid.
# 88 / Kapral Aadu / Võistkonnaks on Toyota Hotbars Racing
Teen Tuhjuhanile ettepaneku liituda uue loodud meeskonnaga.
I-N-D-R-E-K kirjutas:Tere. Stennile väike palve ja täpsustus, nimelt olen võistkonna nimes vea teinud. Õige on EstToyota Bubble Racing.
I-N-D-R-E-K kirjutas:Tere Eero. Auto livery valmis ja üles laetud ka. Pead mu sõbra kutse vastu võtma, siis näed ka ja saan sullegi saata. Sten lubas su nime ka valmis teha, siis saan su autole peale panna.
P2nkz kirjutas:Kuidas nüüd nende radadega on. Kas nende nelja vahel toimub loos või me sõidame õhtu jooksul erinevaid radu?
Nikson kirjutas:P2nkz kirjutas:Kuidas nüüd nende radadega on. Kas nende nelja vahel toimub loos või me sõidame õhtu jooksul erinevaid radu?
Ma saan aru, et need neli rada läksid lisaks vist osalejate hääletusest. Loos toimub nende radade vahel mis esimeses postis kirjas.
Aga eks Timukas täpsustab ise. Sorry teemasse tungimise pärast.
karacer kirjutas:StenNansten kirjutas:Kes oleks see ääretult julge ja eneseväärikuseta vabatahtlik minuga tiimis olema?![]()
Tiimi nimi on "Tommi Evolution Racing"
Ma olen see julge
karacer kirjutas:Pane varusse mind kui tahad.
Ei oska endiselt öelda kuna rooli taha tagasi saan.
StenNansten kirjutas:karacer kirjutas:Pane varusse mind kui tahad.
Ei oska endiselt öelda kuna rooli taha tagasi saan.
Selge
EDIT:
Mul olnud mõte, et kui järgmine etapp loosi tahtel ka kruusa ei tule, tuleb Yarise
viimase sõidu loos ainult kruusa radade vahel.
Auto siiski WRC tõttu sündinud ja selle esivanem meie mehele Otile ka tiitli toonud. Ning sõitvat kruusal oluliselt paremini ka kui kõvapinnasel, olen kuulnud võistlejatelt arvamusi.
Võistlejate listi järgi suuri kruusapelgureid silma ka ei jää, et võite ideele toetust või mitte-toetust avaldada.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline