StenNansten kirjutas:Nikson kirjutas:Millistest reeglitest sa aru ei saa? Joonte vahel sõitmist nõuan igal etapil. Olen kahel etapil neid nüüd kontrollinud ja sellest isegi hoiatanud, et kontrollin. Isegi karistuse suurus on ära märgitud. Iseenesest võin ka ilma hoiatamata kontrollida, sest enne regamist oli selge, et pooldan joonte vahel sõitmist. Kui on midagi arusaamatut joonte vahel sõitmisest, siis tunnen sulle kaasa.![]()
Ja et liiga teemaväliseks ei lähe, siis võib ehk minuga ka arvestada. Pole seda autot proovinud. Kui pole liiga uisutamine, löön kaasa.
Minul pole joontega häda aga La Sarthe etapiks oleks võinud teemas joonte kohta midagi olla. Muidugi saab küsida teemas alati. Aga kontrolli all olevad kohad võiks ka märkida.
Ma olen juhendist aru saanud, et terve sõit tuleb joonte vahel püsida ja kui ei püsi siis tuleb hirmuga oodata, kas jääd vahele või ei jää. Tundub üsna lihtne.
Et veidi teemas püsida lisan, et loodetavasti ei visata mind nüüd Alpine sarjas meeskonnast välja

Mul pole ei Steni ega ka Puistu korraldatud sarjadele suurt midagi ette heita. Ainus mis vahest häirib, on keset sarja tehtavad reeglite muudatused aga neid on ka väga harva tehtud.