I-N-D-R-E-K kirjutas:Auhinda, Sten oled sa ikkagi väärt.
Loodetavasti siis tuleb mingisugune argentiina rada ka, et saaks ka selle Suurbritanniaga liita ja Falklandi etapi teha.

I-N-D-R-E-K kirjutas:Auhinda, Sten oled sa ikkagi väärt.
StenNansten kirjutas:Volkswagen Sambabus Typ 2 '62 - 63hp (-2hp)
- Vähendades auto konkurentsi võimekust pikematel sirgetel.
Mihkel0987 kirjutas:StenNansten kirjutas:Volkswagen Sambabus Typ 2 '62 - 63hp (-2hp)
Timmer, räägi mulle, et millal ma olen varem sain vastu pikematel sirgetel teile?
StenNansten kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:StenNansten kirjutas:Volkswagen Sambabus Typ 2 '62 - 63hp (-2hp)
Timmer, räägi mulle, et millal ma olen varem sain vastu pikematel sirgetel teile?
Sirged, kus on enne järsem kurv, kust tuleb hoog sisse saada. Ning see ju kõigest 2hpd
Vähemalt peaks kõigest olema, reaalset pilti veel ei kujuta ette rajal siiski.
Mihkel0987 kirjutas:StenNansten kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:
Sirged, kus on enne järsem kurv, kust tuleb hoog sisse saada. Ning see ju kõigest 2hpd
Vähemalt peaks kõigest olema, reaalset pilti veel ei kujuta ette rajal siiski.
Tee palun testisõit Monzal ja vaatame siis kui konkurentsis ma olen.Järsk või lauge kurv, sirgetel süüakse see buss niivõinaa ära.
Mihkel0987 kirjutas:Hondameeste kisa ja ving oli nii suur, et pidi muutma midagi nagu näha. Kogu see sari on tegelikult üks paras bumper autodega võiduajamine, võidab see kes suudab sirgelt olla ja vähem haiget saada.
StenNansten kirjutas:Tuhjuhan oleks ikkagi pidanud nõustuma enne hooaega ja hooaja alguses välja pakutud auto vahetus võimalusega. Raske usukuda, et see võistlussari selle Porschega väga nauditav oli.
Mine Kuubiku Ralli 5: Minevik ja Olevik
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist