Mihkel0987 kirjutas:Ja Puistu ei saa midagi...väga muljetavaldav. Mind sõideti totaalselt seina kinni ja see kes sõitis, ei saa mitte midagi. Eks ma jätkan siis oma romurallit edaspidi.
BasicMist kirjutas:Eino puistule peaks sellest olukorrast tulema korralik karsitus.
Mingit pidurit ei olnud näha ja lihtsalt korralik pauk Mihklile tagant sisse, niiet seina suure hooga.
Vedas, et sealt Mihkel kedagi teist ei olnud sunnitud kaasa võtma.
puistumees kirjutas:BasicMist kirjutas:Eino puistule peaks sellest olukorrast tulema korralik karsitus.
Mingit pidurit ei olnud näha ja lihtsalt korralik pauk Mihklile tagant sisse, niiet seina suure hooga.
Vedas, et sealt Mihkel kedagi teist ei olnud sunnitud kaasa võtma.
Vaatad äkki natuke lähemaltNäitasin videos täpselt ära millal mõlemal pidurid peale tulid
Hakkasin pidurdama 25-30 meetrit enne tavapärast pidurduspunkti, seega enda arust nagu tegelesin eessõitjaga arvestamisega
BasicMist kirjutas:Tagant sisse sõitsid ikka, seina lykkasid ikka. Peaksid ehk õhutama oma pidurid ja olema veits alandlikum. Mitte kaitsma end sellises olukorras.
Nikson kirjutas:Powwa võiks ehk oma korduse laadida.
Nikson kirjutas:Powwa võiks ehk oma korduse laadida.
BasicMist kirjutas:Nikson kirjutas:Powwa võiks ehk oma korduse laadida.
Powwa ei olnud ju puistuga yhes toas...
puistumees kirjutas:...
Vaata siis, millal täpselt kummalgi pidurid peale lähevad
Ja see tagasirge ei puutu siin ju tegelikult üldse asjasse.
Pidurdasin niigi tükk maad enne tavapärast pidurdustsooni, mida rohkemat ma veel tegema peaks?
Hakkan ka siis kõigile tükk maad varem pidurdama ja pärast karistusi nõudma, peab ju siis läbi minema
puistumees kirjutas:Hakkan ka siis kõigile tükk maad varem pidurdama ja pärast karistusi nõudma, peab ju siis läbi minema
puistumees kirjutas:
Vaata siis, millal täpselt kummalgi pidurid peale lähevad
puistumees kirjutas:Ja see tagasirge ei puutu siin ju tegelikult üldse asjasse.
puistumees kirjutas:Pidurdasin niigi tükk maad enne tavapärast pidurdustsooni, mida rohkemat ma veel tegema peaks?
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist