Jätkasin seda, mis Evol testimisel alustasin.
Nikson kirjutas:Värviks märkisid sinine must ja valge, aga sinist märkasin ainult lipu peal vist![]()
Teadmiseks, kes pole märganud, siis tabeli link ka pea postituses nüüd olemas. Mina juhin praegu.
puistumees kirjutas:
Minu disain ka siis valmis, liikuv reklaam mu Twitchi kanalile ja samuti toetab Flat Out Racing, mu Dirt’i tiim.
P2nkz kirjutas:puistumees kirjutas:
Minu disain ka siis valmis, liikuv reklaam mu Twitchi kanalile ja samuti toetab Flat Out Racing, mu Dirt’i tiim.
Eputrilla auto lilla
puistumees kirjutas:P2nkz kirjutas:puistumees kirjutas:
Eputrilla auto lilla
Paberites on valge vähemalt
StenNansten kirjutas:puistumees kirjutas:P2nkz kirjutas:
Eputrilla auto lilla
Paberites on valge vähemalt
Aga kus on #WeAreOne ja #BlackLiveMatters?
puistumees kirjutas:StenNansten kirjutas:Aga kus on #WeAreOne ja #BlackLiveMatters?
Selliste kirjadega saab Niksoni sarjas küll võistluskeelu, hullem kui alko või tubakas
Nikson kirjutas:Kuna osavõtjaid on (iseasi palju tegelikult osa võetakse) palju, siis tekkis siin mõte, et, kui ühe protsendi kaupa kaalu juurde ja maha panna, siis tekivad väga suured vahed juba ühe sõiduga. Kui kõi 22 osavõtjat peaks osalema ja keskelt nö pooleks teha, siis esimene koht saab juba ca 10 kaalu lisaks. Kilodes on see üsna palju. Võib ju tekitada, et keskoht on ka suurem punt, kellel midagi ei muutu ja mingi väiksem osa (7 või8) nii algusest, kui lõpust siis saab vastavat kas juurde või maha.
Kaasarääkimine/mõtlemine teretulnud. Mis ettepanekuid on. Timukas arvas eile, et näiteks paarikaupa % lisada. Et esimene ja teine koht saab sama palju, kolmas neljas sama jne.
Nikson kirjutas:Kuna osavõtjaid on (iseasi palju tegelikult osa võetakse) palju, siis tekkis siin mõte, et, kui ühe protsendi kaupa kaalu juurde ja maha panna, siis tekivad väga suured vahed juba ühe sõiduga. Kui kõi 22 osavõtjat peaks osalema ja keskelt nö pooleks teha, siis esimene koht saab juba ca 10 kaalu lisaks. Kilodes on see üsna palju. Võib ju tekitada, et keskoht on ka suurem punt, kellel midagi ei muutu ja mingi väiksem osa (7 või8) nii algusest, kui lõpust siis saab vastavat kas juurde või maha.
Kaasarääkimine/mõtlemine teretulnud. Mis ettepanekuid on. Timukas arvas eile, et näiteks paarikaupa % lisada. Et esimene ja teine koht saab sama palju, kolmas neljas sama jne.
puistumees kirjutas:Ma paneks siis pigem paarikaupa. 10% tõesti väga palju.
Timuka GT4ks oleks vähe lame ajada, nii palju sõite, et sandbaggimine on juba variant siis, kui nii suured protsendimuutused.
StenNansten kirjutas:puistumees kirjutas:Ma paneks siis pigem paarikaupa. 10% tõesti väga palju.
Timuka GT4ks oleks vähe lame ajada, nii palju sõite, et sandbaggimine on juba variant siis, kui nii suured protsendimuutused.
Minu GT4 sarjas oli ka see ju, et 1/3 etappidest ei lugenud. See kindlasti soodustas sandbaggimist.
Ning eile sai Niksonile mainitud, et paari kaupa prosente jagadakui 0,5% kapa peenutseda ei viitsi.
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist