BasicMist kirjutas:KAEBUS
2. Sõit esimene ring teine zhikaan, puistu sõidab yle joonte ja lykkab mind välja.
2. Sõit kuues ring esimene zhikaan, kasutan ideaal trajektoori sest olen ees. Puistu vajub välja.
2. Sõit kaheksas ring esimene zhikaan, puistu sukeldub zhikaani kus on neli autot omavahel võistlemas.
puistumees kirjutas:BasicMist kirjutas:KAEBUS
2. Sõit esimene ring teine zhikaan, puistu sõidab yle joonte ja lykkab mind välja.
2. Sõit kuues ring esimene zhikaan, kasutan ideaal trajektoori sest olen ees. Puistu vajub välja.
2. Sõit kaheksas ring esimene zhikaan, puistu sukeldub zhikaani kus on neli autot omavahel võistlemas.
See sool lihtsalt, käib ego pihta, kui ise ka kunagi vigu teed? Kogemata ja/või tahtlikult...
bosatos kirjutas:Ennem sõitu ei õnnestunud ühtegi proovi ringi teha aga jah. Pm sõit sai juba stardis läbi, peale starti kohe oli mingi seade vale, korra timmisin roolilt midagi ja siis täpselt mu ees seisab Ülo, edasi läks nii nagu läks. Ei suutnud kuidagi kiirust leida või lihtsalt Monza ei sobi sellele autole.
PS, basic ära karda, mul mingid klapid olemas, platinum vm. Pole olnud aega välja otsida lihtsalt
mth kirjutas:PS, basic ära karda, mul mingid klapid olemas, platinum vm. Pole olnud aega välja otsida lihtsalt
bosatos kirjutas: Kes see Ülo on, mina olen ka mth, menthal või Eero
mth kirjutas:Kes see Ülo on, mina olen ka mth, menthal või Eero
P2nkz kirjutas:Sõidujärgsete kaebuste ja arutelude lugemine on viimasel ajal pool meelelahutusest kogu etapil.
Sulevv330 kirjutas:Ühed samad kaebajad
Sulevv330 kirjutas:Ühed samad kaebajad
BasicMist kirjutas:Sulevv330 kirjutas:Ühed samad kaebajad
Mis seal vahet kes kaebab?
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline