Savisaar kirjutas:Hei Nikson,
Sari löpeb varsti ära. Multiklass ka. Kas midagi on jälle algamas ka kevade teises pooles vöi peab ka ACCsse kolima? Ma ei ole kindel, kas ma tahan Yarise rooli minna... Sellepärast küsin.
Nikson kirjutas:Savisaar kirjutas:Hei Nikson,
Sari löpeb varsti ära. Multiklass ka. Kas midagi on jälle algamas ka kevade teises pooles vöi peab ka ACCsse kolima? Ma ei ole kindel, kas ma tahan Yarise rooli minna... Sellepärast küsin.
Ei oskagi sulle kohe midagi vastata.
puistumees kirjutas:Olen kuulnud kõlakaid ühe uue korraldaja osas, rohkem ei tea öelda
puistumees kirjutas:Olen kuulnud kõlakaid ühe uue korraldaja osas, rohkem ei tea öelda
Nikson kirjutas:Tegin veidi statistikat ka.
Pealekaebamisi (ülevaatamisi olukordadest):
Baziic 11
Timukas 7
Mihkel 3
Mihkel0987 kirjutas:Nikson kirjutas:Tegin veidi statistikat ka.
Pealekaebamisi (ülevaatamisi olukordadest):
Baziic 11
Timukas 7
Mihkel 3
Kõigi lemmik esikolmik.
Nikson kirjutas:Powwa tegi loosimise ka ära ja nüüd saab siis auhinnad ka ära jagada.
Aastase PSN Plusi võitis Soulbleed
20 PSN raha said kareltr26, PabloTorumeeza (Rahameeza nüüd) ja Sulevv
Väike video ka loosimisest.
Võib siis vist otsad kokku tõmmata. Tänud veelkord kes viitsisid osaleda. Tänud powwale suure abi eest tabeliga jandamisel ja muidu. Baziicule moraalse abi eest.
Õnnitlused võitjale, kelleks osutus powwa ise ja ka kahele ülejäänud poodiumil olijatele, Timukale ja Baziicule.
Hea oli see, et oli palju erinevaid etapivõitjaid, mis oli suuresti tänu kaalusüsteemile. Aga oligi tore, et see nii oli. Minule igatahes ka meeldis.
StenNansten kirjutas:Nikson kirjutas:Powwa tegi loosimise ka ära ja nüüd saab siis auhinnad ka ära jagada.
Aastase PSN Plusi võitis Soulbleed
20 PSN raha said kareltr26, PabloTorumeeza (Rahameeza nüüd) ja Sulevv
Väike video ka loosimisest.
Võib siis vist otsad kokku tõmmata. Tänud veelkord kes viitsisid osaleda. Tänud powwale suure abi eest tabeliga jandamisel ja muidu. Baziicule moraalse abi eest.
Õnnitlused võitjale, kelleks osutus powwa ise ja ka kahele ülejäänud poodiumil olijatele, Timukale ja Baziicule.
Hea oli see, et oli palju erinevaid etapivõitjaid, mis oli suuresti tänu kaalusüsteemile. Aga oligi tore, et see nii oli. Minule igatahes ka meeldis.
Õnnitlused võitjatele, ning nüüd Soulil põhjust rajale tulle pikemaks ajaks.
Täidan sarja tulemustega Top3 tabeli homme ka ära.
BasicMist kirjutas:Minupoolt on loosiratta võitjad oma auhinnad kätte saanud.
Palju õnne võitjatele ja kaastunne osalejatele kes ei võitnud.
StenNansten kirjutas:Täidan sarja tulemustega Top3 tabeli homme ka ära.
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist