puistumees kirjutas:On siis kaebused või ei ole, otsusta ära, mida sa tilulilutad siin
Ajaviite sari

puistumees kirjutas:On siis kaebused või ei ole, otsusta ära, mida sa tilulilutad siin
P2nkz kirjutas:puistumees kirjutas:On siis kaebused või ei ole, otsusta ära, mida sa tilulilutad siin
Ajaviite sari
StenNansten kirjutas:P2nkz kirjutas:puistumees kirjutas:On siis kaebused või ei ole, otsusta ära, mida sa tilulilutad siin
Ajaviite sari
Jah, foorumit vaja see nädal ka aktiivsena hoida, et inimesed aega viita saaks ka peale sõitu.
Mihkel0987 kirjutas:Küll ma olen tubli ja ma ei saanudki joonte ületamise eest sekundeid. Tehke järgi.
Mihkel0987 kirjutas:Küll ma olen tubli ja ma ei saanudki joonte ületamise eest sekundeid. Tehke järgi.
Tuhjuhan kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Küll ma olen tubli ja ma ei saanudki joonte ületamise eest sekundeid. Tehke järgi.
Tehtud. Märkimisväärne on ka see, et legendaarne lõikaja Puistumees sai ainult 15 sekundit.
Tuleval nädalal on selline rada kus lõikamistega annab korralikult võita. Pakun, et mõni sõidab, Puistu sarjas, GR4 autoga kiiremaid ringiaegu kui, Niksoni sarjas, GR3-ga.
Mihkel0987 kirjutas:Tuhjuhan kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Küll ma olen tubli ja ma ei saanudki joonte ületamise eest sekundeid. Tehke järgi.
Tehtud. Märkimisväärne on ka see, et legendaarne lõikaja Puistumees sai ainult 15 sekundit.
Tuleval nädalal on selline rada kus lõikamistega annab korralikult võita. Pakun, et mõni sõidab, Puistu sarjas, GR4 autoga kiiremaid ringiaegu kui, Niksoni sarjas, GR3-ga.
Brands Hatch ei ole nüüd küll rada kus saaks lõigates kasu.Pigem on see 45 ringi puhast piina tulemas alajuhitavate autodega.
I-N-D-R-E-K kirjutas:Päevast. See nüüd küll tore uudis. Tasus olla kannatlik. Mul omal oli põhisõidu neljandal ringil kahtlane olukord kus ühes kurvis läks pidamine väga heaks ja lõikasin sisse. Ülevaadates selgus, et tagumine parem oli siiski paar cm üle joone õigel poolel. Üllatav lõpptulemus sellegipoolest, parimat.
I-N-D-R-E-K kirjutas:Tänud Tuhjuhan, kuidagi libe oli küll aga seda vast kõigil.
powwa25 kirjutas:!!!!ESIALGSED TULEMUSED ÜLEVAL!!!!
powwa25 kirjutas:powwa25 kirjutas:!!!!ESIALGSED TULEMUSED ÜLEVAL!!!!
Punktid tabelis uuendatud.
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline