StenNansten kirjutas:Nikson kirjutas:StenNansten kirjutas:-4% HP![]()
![]()
Ehk saad kunagi tagasi.
Fuji selline rada ka, kus saab see ilmselt nkn valusalt välja näidata end, et jõudu pole sirgel.
Aga kes käskis eelmised sõidud võita?

StenNansten kirjutas:Nikson kirjutas:StenNansten kirjutas:-4% HP![]()
![]()
Ehk saad kunagi tagasi.
Fuji selline rada ka, kus saab see ilmselt nkn valusalt välja näidata end, et jõudu pole sirgel.
BasicMist kirjutas:Yle vaadata esimene sõit, esimene ring, esimene kurv.
BasicMist kirjutas:BasicMist kirjutas:Yle vaadata esimene sõit, esimene ring, esimene kurv.
?
puistumees kirjutas:Täiesti mõttetu kaebus! Täielik võistlusolukord!!! Sa ei kaotanud sellega isegi mitte midagi ju! Enne kui kaebust esitada vaata ka intsidenti!!!![]()
Ei tegelikult, mina ütleks, et midagi erilist nagu ei juhtunud ja kui kõigil autod terved, siis mingit karistust poleks küll mõtet väänata.
puistumees kirjutas:Täiesti mõttetu kaebus! Täielik võistlusolukord!!! Sa ei kaotanud sellega isegi mitte midagi ju! Enne kui kaebust esitada vaata ka intsidenti!!!![]()
Ei tegelikult, mina ütleks, et midagi erilist nagu ei juhtunud ja kui kõigil autod terved, siis mingit karistust poleks küll mõtet väänata.
Selliseid olukordi ei saa vältida, tegu on võistlusega, kus võib/peab olukordi tekkima, muidu võiks lihtsalt üksi rajal sõita ja ajad kokku lüüa ning nii positsioonid välja selgitadaNikson kirjutas:Võistlusolukorraga olen ise ka arvestanud, sest õnneks kellegi autot ei vigastatud. Aga selliseid olukordi peaks kuidagi vältima edaspidi. Liiga ettevaatlik ka ei saa olla ja liiga optimistlik.
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist