ChLoNiCaL-EST kirjutas:Tundub, et ei ole mingit cross platform asja. Vähemalt ei suuda netist leida adekvaatsemat infot mis oleks varasem kui aasta 2016.
Mäng pole hetkel kallis...ehk annab sul varajane jõulukingitus ka PS4 peale teha

ChLoNiCaL-EST kirjutas:Tundub, et ei ole mingit cross platform asja. Vähemalt ei suuda netist leida adekvaatsemat infot mis oleks varasem kui aasta 2016.
Mihkel0987 kirjutas:ChLoNiCaL-EST kirjutas:Tundub, et ei ole mingit cross platform asja. Vähemalt ei suuda netist leida adekvaatsemat infot mis oleks varasem kui aasta 2016.
Mäng pole hetkel kallis...ehk annab sul varajane jõulukingitus ka PS4 peale teha
ChLoNiCaL-EST kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:ChLoNiCaL-EST kirjutas:Tundub, et ei ole mingit cross platform asja. Vähemalt ei suuda netist leida adekvaatsemat infot mis oleks varasem kui aasta 2016.
Ei ma hakka seda vana mängu enam PS4 peale 40$ eest ostma.
Seega võid mind eemaldada sarjast.
powwa25 kirjutas:Mäng maksab alla 10€ ehk 7.95€
https://store.playstation.com/en-fi/pro ... LLYLABELNA
ChLoNiCaL-EST kirjutas:powwa25 kirjutas:Mäng maksab alla 10€ ehk 7.95€
https://store.playstation.com/en-fi/pro ... LLYLABELNA
Mul on US konto nagu te kõik peaksite teadma.
Aga olge mureta. Ostsin oma teisejärgulise FIN kontoga selle ära. Seega saan osaleda küll.
NFSTimukas kirjutas:Force feedback on mõnus, sarnane WRC 5 ja 6 tunnetuselt aga veitsa parem igas kategoorias, mõnus.
ChLoNiCaL-EST kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Force feedback on mõnus, sarnane WRC 5 ja 6 tunnetuselt aga veitsa parem igas kategoorias, mõnus.
Kui FFB paika timmida siis läheb palju paremaks.
Millegipärast ma ei saa omale sellist FFB setupi tööle nagu pc peal on. Seega sinna kaob kindlasti natuke aega.
Rootsi ja Kreeka on kõige lamedamad rallid selles mängus. Võtsin ikka väga ettevaatlikult.Restardi puudumine tõmbab adrenaliini üles.
PS! Päris hea on kordki elus NFSTimukast eespool olla.
NFSTimukas kirjutas:ChLoNiCaL-EST kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Force feedback on mõnus, sarnane WRC 5 ja 6 tunnetuselt aga veitsa parem igas kategoorias, mõnus.
Kui FFB paika timmida siis läheb palju paremaks.
Millegipärast ma ei saa omale sellist FFB setupi tööle nagu pc peal on. Seega sinna kaob kindlasti natuke aega.
Rootsi ja Kreeka on kõige lamedamad rallid selles mängus. Võtsin ikka väga ettevaatlikult.Restardi puudumine tõmbab adrenaliini üles.
PS! Päris hea on kordki elus NFSTimukast eespool olla.
Ma ikkagi täitsa esimet korda sõitsin rallit selles mängusMul Force Feedback kõik põhjas, igas mängus, kalibreerimine õnneks Codemasters oskab teha kuigi GT vennad ikka parem, kõik on eelseadistatud siiski ja ikka ei saa aru, miks teised mängutegijad seda ei praktiseeri, eriti simulaatorite valmistajad.
Sul vist Logitech G29 ka, teine teema ilmselt kui mul Trussmaster T300RS-ga.
Ning sõitsin ABS-ita ka, mis ikka mõned kurvid ära kraavi poole vedas kuna liiga palju surusin
http://devilsracingproject.com/g29-vs-t300rs-gt/
Get the T300RS GT if you fall into any of these categories:
Looking for customization
Wheel with great size
Higher quality shifter
Comfort
Endurance
PS3, PS4, and PC compatibility
NFSTimukas kirjutas:Prodrive WRT poolt tuli pressiteade, et tiim on prantsusmaa tollis kinni kahtlaste ainete sisse muugeldamise katse tõttu. Tiimi osalemine võib jääda nädala lõppu selletõttu ja loodetakse korraldajate poolset vastutulekut situatsioonile.
Mihkel0987 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Prodrive WRT poolt tuli pressiteade, et tiim on prantsusmaa tollis kinni kahtlaste ainete sisse muugeldamise katse tõttu. Tiimi osalemine võib jääda nädala lõppu selletõttu ja loodetakse korraldajate poolset vastutulekut situatsioonile.
Tuleme vastu!
Mine Dirt Rally Meistrikad 2.0 2018
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline