Õppisin ära, et täisgaasiga saab ilma rehvita üsnagi kergelt sõita, kuni .... hüpe tuleb.

PeeterBatRacer pandi eluks ajaks trellide taha...kurb. Asendussõitja oleks võtta Penskar_Peeter, aga tal pole litsentsi. Mängu ka kuradid arestisid. 

pets2 kirjutas:Väga kahju, et me pidime hooaja pooleli jätmaPeeterBatRacer pandi eluks ajaks trellide taha...kurb. Asendussõitja oleks võtta Penskar_Peeter, aga tal pole litsentsi. Mängu ka kuradid arestisid.
Kas tulevikus on veel mingeid rallisid loota

Mis kamikazet te seal Soomes tegite? Olin oma turisti tempoga teise katse lõpuks pool minutit teistest ees ja pärast võitsin veel mõne katse
Auto oli ilusti terve ralli lõpuni, vastupidiselt Saksamaale, mille lonkasin läbi esimese katse teises kurvis lõhutud kõvera autoga 

Linnuke kirjutas::D Mis kamikazet te seal Soomes tegite? Olin oma turisti tempoga teise katse lõpuks pool minutit teistest ees ja pärast võitsin veel mõne katseAuto oli ilusti terve ralli lõpuni, vastupidiselt Saksamaale, mille lonkasin läbi esimese katse teises kurvis lõhutud kõvera autoga
Nüüd DiRT Rallyt mänginud päris palju ja erinevate masinatgea ja sai täna siis Minit proovitud ja lihtsalt, ei suuda autot hoida ilma, et millegi vastu midagi läheks. Kas auto suuruses teema (sest see on hiiglaslik) või auto üld karakteristikas. Aga vähemalt on huvitav avariisid teha. 

Mihkel0987 kirjutas:Küsimus: Kas teeme veel 2-3 rallit (lühikesed 3-4 katset)?

Mihkel0987 kirjutas:Küsimus: Kas teeme veel 2-3 rallit (lühikesed 3-4 katset)?

NFSTimukas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Küsimus: Kas teeme veel 2-3 rallit (lühikesed 3-4 katset)?
Siis kahjuks mina osaleda ei saa, pole plaanis terve kompleti lennukisse kaasa vedada.
Eks seda ole ka tulemusest näha. 
Punktitabel siiski ütleb, et 2018/2019 hooaja on võitnud Kalju, teine Marx ja kolmas minimees Timukas. Ülekaalukalt võtab konstruktorite karika Volkswagen. Tänud kõikidele osalejatele!

Mine Dirt Rally Meistrikad 2.0 2018
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline