Mihkel0987 kirjutas:Ju siis olen mina üksi oma tiimis. Panen tiimi nimeks Saarlase RT.
Äkki paneks minu tiimi ka kirja Spс?
Mihkel0987 kirjutas:Ju siis olen mina üksi oma tiimis. Panen tiimi nimeks Saarlase RT.

Mihkel0987 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Ju siis olen mina üksi oma tiimis. Panen tiimi nimeks Saarlase RT.

Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Ju siis olen mina üksi oma tiimis. Panen tiimi nimeks Saarlase RT.
Üksi ei saa tiimi teha.

I-N-D-R-E-K kirjutas:Tere. Olen täna õhtul vaba ja täitsa saadaval. Kui kellelgi on huvi. Üksik sõitjana vist ei saa osaleda???

Hundikutsu kirjutas:Vabad mehed, ehk kiirustate endale kaaslase leidmisega! Tiimikaaslase leidmine ei tohiks registreerunute arvu vaadates probleemiks olla,KIIRUSTAGE! Näiteks Mihkel karjub üle Saaremaa, et otsib kaaslast, aga ei midagi. Võtke see noormees ära, mis te häbenete

tali kirjutas:varusõitja siis
rallimees /punane/ nr.2

Algul siiski väga aktiivne osaleja polnud, ei pidanud just kuigi palju tähtsamaks võidusõitmist teleka taga kooli ülessanetest aga ajaga mul pisik kasvas juurde ja nüüd et, kõige aktiivsem.
Minu sarjade toel ilmselt foorum üldse elus püsiski kuni GT Sport saabus, mis nüüd rahva tagasi Gran Turismo poole toonud. Statistikat ja uut Top3 tabelit luues märkasin, et kui osav olen ma ikka tiitlite mahamängimises ja oma sõiduriistade valikus.
Toyota Kastikas, 3 sekundit ringile aeglasem GT500 Supra ning Daihatsu Midget, GT klassika. Aga ei koti mind kiireim masin rivis, vaid kõige meeldivam ja tihtilugu kõige omapärasem. Seetõttu ka lollimängides palju karikaid kaotanud.
Aga oli tore kõigiga GT6-te mängida ja loodetavasti leiavad kõik tee tagasi tulla tulevastes GT mängudes. 

Mihkel0987 kirjutas:Ma ei olnudki kusagil....masendav

Mine Nissan World Tour | Season 4
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist