SpcVnd kirjutas:olly1 kirjutas:olly1 / olly1-1 / #15 / Matte Brown
Janekuga tiimis siis.
Ja tiimi nimi?
Est_RuLx kirjutas:Paneks ennast ka siis kirja![]()
Est_Rulx / Est_Rulx87 / #25 / oranž
Ma ei saa mitte vastamata jätta. Ma tahan näha Niksonit sõitmas masinaga, mis ei ole musta värvi, siis on GT6 kõik vist nähtudNikson kirjutas:SpcVnd kirjutas:Vaatan, et kõik jäävad oma värvidele teuuks... nii vist võib tiimide teema ära unustada
Ma panin kohe harjumusest oma must kirja, aga kui leian kellega tiimis olla, siis valime kindlasti mingi muu värvi.
Hundikutsu kirjutas:Ma ei saa mitte vastamata jätta. Ma tahan näha Niksonit sõitmas masinaga, mis ei ole musta värvi, siis on GT6 kõik vist nähtudNikson kirjutas:SpcVnd kirjutas:Vaatan, et kõik jäävad oma värvidele teuuks... nii vist võib tiimide teema ära unustada
Ma panin kohe harjumusest oma must kirja, aga kui leian kellega tiimis olla, siis valime kindlasti mingi muu värvi.
Kus sa mees eile olid, sul see õige värv masinal, oleks saanud .... Sven töötles mind ikka korralikult enne, kui värv masinal mustaks läkspowwa25 kirjutas:powwa25 / powwa25 / #17 / roheline /
Hundikutsu kirjutas:Kus sa mees eile olid, sul see õige värv masinal, oleks saanud .... Sven töötles mind ikka korralikult enne, kui värv masinal mustaks läkspowwa25 kirjutas:powwa25 / powwa25 / #17 / roheline /
SpcVnd kirjutas:Kui nüüd veel cenno, aivo ja villu ka kampa saaks
Mine Nissan World Tour | Season 4
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist