Mihkel0987 kirjutas:Ma räägin viisakalt, aga sina tulid mind ähvardama timukaga, kes mul pea võtab maha. Kas mul ei ole õigust siis minna politseisse kui ma tõesti kardan oma elu pärast? Ma saan väga hästi aru mustast huumorist, kuid sa oled nüüd veidi üle võlli läinud oma jutuga....palun vabandust kui tekitasin halba meelt sulle.
Sa mõlisesid suht algusest peale minuga Niksoni sõitudes. Elutarkus on see, et ära noki võõraid keda sa ei tunne, sest sa ei või iial teada kui lühike süütenöör mõnel on ja pärast seda omal nahal tunda saada on kah vastik.
Mingi mängu pärast niimodi mõliseda ja närvi minna - poiss sa vajad juba varakult abi. Väheke rohkem austust teiste sõitjate suhtes ei tee paha - üldiselt on ülejäänud kõik väga rahulikud. Sinu kohta olen ainult negatiivset kuulnud.
Aga minugi poolest mine politseisse.

Mine tee end narriks. Sind saadetakse sealt samast üle tee bussijaama ja Sõmera poole puhkama.
Loodan, et sa tulevikus hoiad end vaos - kõik ei ole sinusugused profid GTS-is ja kui keegi sind kogemata müksab või välja rammib siis seda juhtub ka päris elu sõitudes. Chill ja naudi mängu. Ära lase mängul mängumaailmas tekitada probleeme päris elus. Siis on kõik rahul ja kõik naudivad mängu.