wirxikas kirjutas:olly1 kirjutas:Äkki kindlam, kui keegi teine üldse hakkab tuba tegema? Niksonil ja Wirxil minu silmis üsna "turvalised" netid olnud, oleks ehk jamasid vähem.
Minu peale ei tasu loota. Mul üle nädala õhtune vahetus ja siis jõuan napilt 22.10 kohale. Aga küll keegi ikka toa teeb, kui Timukas ei saa. Loodame muidugi, et ta saab oma kaabli majanduse korda.

Kaabli majandus nüüd töötab, sai täna katsetatud aga 3.etapiks igaksjuhuks ownership jääb aktiveerimata. Testiks enne veel rohkem siinset netti.
Reegli parandus:Tallinaga täna vaieldes sain aru, et mõni võib discotamisest millegi muu, nagu siis näiteks voolu kadumisega, eraldada. Mõtlesin siis teha selle kõikide puhkude puhul arusaadavamaks selle reegli.
Kuigi Disconnect tähendab serverist lahkumist mitte tahtlikul teel, kogemus näitab, ei pruugita sellest aru saada.

9.
Kui esimesele sõidule ei ilmu, siis teise sõidu stardis tuleb lasta kõik mööda ehk põhimõtteliselt stardid viimaselt kohalt. Kehtib ka mitte 90% võistlusmaast läbinud sõitjate kohta, kes lihtsalt kaovad. Mööda tuleb lasta kohe esimesel ringil stardisirgel või hiljemalt esimeses kurvis kurvi pikaks lastes, mitte teisi segades!
Karistus: Järgmine sõit järeltööna kannab karistuse kohustatud korras ära.