Linnuke kirjutas:Mida tähendab - max kaal autodel on 1000kg!![]()
Kas mitte min kaal ei peaks olema
soulbleed kirjutas:Soulbleed666/Chevrolet Corvette Stingray (C7)/ #6
..tundub et seda pole kasutuses ,siis sõidaks sellega.
Linnuke kirjutas:Veel üks küsimus - kuidas teise sõidu stardijärjekord selgub?
Linnuke kirjutas:Eile mulle tundus et meil on see reguleerimata, mis discomeestega saab. Eelmises sarjas oli nii:
“Kui esimesele sõidule ei ilmu, siis teise sõidu stardis tuleb lasta kõik mööda ehk põhimõtteliselt stardid viimaselt kohalt. Kehtib ka disco-pepude kohta! (Kui disco on saadud peale 90% läbimist, siis ei pea mööda laskma!) Mööda tuleb lasta kohe esimesel ringil stardisirgel või hiljemalt esimeses kurvis kurvi pikaks lastes, mitte teisi segades!“
Minu arvates vajalik reegel. Eile kahjuks Janek teises sõidus rajale ei saanudki, aga selline küsimus mul tekkis.
wirxikas kirjutas:Kaebuste esitamiseks peaks olema ikka 24 tundi. Eile lõppes sõit kell 00 ja mul hommikul kell 5 äratus aga tahaks mõnikord ise ka kordusest enne vaadata üle kõik intsidendid. Kohe mitte pole viitsimist peale sõitu veel kordust hakata vaatama.
Linnuke kirjutas:Eile kahjuks Janek teises sõidus rajale ei saanudki, aga selline küsimus mul tekkis.
olly1 kirjutas:Linnuke kirjutas:Eile kahjuks Janek teises sõidus rajale ei saanudki, aga selline küsimus mul tekkis.
Janekuga rääkisin ka, pani uima seal. Väidetavalt ei olnudki ta veel rajale loginud, selle asemel et seda teha trükkis tükk aega lauset stiilis: kui mind ei taheta siis lähen äraSama teema oli enne Indrekuga. Ma ei saa üldse aru, miks vedeletakse toas niisama. Kaks varianti, kas seadistad või oled rajal, vähem segadust korraldajale ka. Mõttetu ajaraiskamine tänu sellele.
Tallinnale subaru andmine hea otsus, ma sain ka Tallinna driftist natuke osa eile punase tagaratta näolTee Timukas talle sinna autole mingi Safe seade ka peale, äkki mees saab siis muretult sarja nautida ilma probleemide ja konfliktideta...
NFSTimukas kirjutas:Tahaks isegi aru saada, miks janekul see neti needus koguaeg küljes on. Vb aitaks teda GT6 manuaalist interneti seadistamise juhendid?
Mine Tulles edasi 2010-ndatesse
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist