Küll mulle meeldib oma olukordi hinnata.

Keegi mundu auto pealt ka olukorda vaatas? Mundu autolt on parim vaade aga eks vaadake siis ise:
wirxikas kirjutas:Timukas pole harjund meiega seal tagapool madistama

ja nüüd ajab ikka närvi, kui mitu sõitu punane. Mul oli seekord üldse 1. sõit, kus punaseks ei saanud (esimeses sõidus). Muidu ka pooldan ikka seda, et kohtunikuga intsidendid vaatab üle keegi teine.
Olen tagapool madistanud küll ja küll, ega teiega sõitmine pole minu ainukesed sõitmised, Gran Turismo 6 on muu online ka olemas ja sõidetakse korralikult, enam-vähem. Ja keegi ei tahtnud jole tahtnud minuga ühineda kohtunikutööks mitu sarja juba, peaks nüüd siis olukord muutuma?
SpcVnd kirjutas:Üks tüüp sõidab teiste katkised autod katki ja saab 30 sekki, teine sõidab ühe katkise auto rohkem katki ja saab 50 sekki. Igati loogiline... küsimus endine, et millise reeglistiku punkti järgi tulevad trahvisekundid? Ei ole kunagi näinud sellist punkti ja ei näe ka praegu. Teine küsimus, et miks siis mundu karistada ei saanud, kui tema terve auto ära lõhkus? Kolmas küsimus - kes ja millest järeldab, et selline kõigile teadmata karistussüsteem on loogiline ja toimiv? Milles seisneb toimivus? Karistuste eesmärk kogu maailmas, on panna inimest oma tegude üle järele mõtlema ja ennast parandama. Antud juhul mind isiklikult ajab see suisa naerma kuna ma ei ole millegagi hakkama saanud. Seda enam, et teist sõitu järjest on 1 mees (korraldaja) versus ülejäänud osalejad ( vähemalt need, kes julgevad midagi öelda). Lisaks sellele ei vastata küsimustele ja aetakse seosetut juttu. Ja lõpetuseks ei saa olla normaalne, et ainus kohtunik, kes on ka korraldaja, hindab olukordi, kus ta ise oli kannataja ja seda vaimses seisundis tsiteerin "olin frustreeritud"
See üks tüüp jagas insidenti ka tolle
mayhemiga, mis tollel ringil juhtus. Ja juhtus olema ka kõige õnnetum sellel ringil.
Trahvisekundid tulevad võimalikult mõistetava ja tõestatava teguri järgi. Nt kirjutan 30 sekundit ka sinu insidendi karistuseks, aga mille põhjal ma selle võtan, ütlen lihtsalt, et olukord oli karm ja vääris seda?
Mundu kokkupõrge ei olnud mulle tegelikult mitte midagi erilist muutev, ütlesin okei sellele ja keegi muu mundu üle ei kaevanud, kui mujal midagi tehti aga järeldus sai ikkagi tehtud, et Mundu ei suuda võistlusel silma mitte kuidagi peal hoida ja lahendada olukordi võimalikult turvalisel viisil. Mina enne ei kaeba kui mu sõit täiega pekki ei keerata, väike kõks mis midagi ei muuda erilist pole väärt kaebust minu jaoks.
6.punkt karistikus on üsna laialt võetav. Kokkupõrkeid autode vahel, meelega või mitte ei saa võtta üheselt. Ja minu arust võime reegliteta ka sõite, parem mulle, ei pea pidevalt kartma, et peab argumenteerima.
Vaimne seisund "frustreeritud" jäi sõitu, ikkagi ainult mäng siiski ja mõisa peale ei sõida, nagu öeldakse. Kui ka võistlusolukordi hinnates oleks sama seisund, oleks minu poolt targem lükata see järgmisesse päeva edasi ja hinnata siis. Ja ei saa midagi teha, kui juhus soovib mind kannatajaks, olukord peab olema hinnatud sellegi poolest ja erapooletult aga eks siin viimasel ajal häiribki kõiki see, et korraldaja/kohtunik on kannataja. Oleks olnud keegi muu vs muu sama insident, oleks sama määranud.