NFSTimukas kirjutas:Ja kuidas janek sõitma saada

Sõidab ainult vajaliku ära, et PPd ja punkte saada, peab 90% peale tõstma selle määra või?

Janekuga rääkisin täna, ütles, et ei viitsi seda romurallit enam sõita (niikuinii järgmine sõit ikka kohal

). Sain aru, et Timuka, Tanieli ja Wirxiga olid mingid intsidendid, ise üle ei vaadanud.
Enda sõidud läksid nagu ikka, jälle igal pool hammasrataste vahel
1.sõit sai keskelt starditud, 1.ring taniel ja timukas vähe kolistasid taga, aga auto jäi korda.... kuni ümberpöörde kurvini, kus janek sisse virutas. Marss boksi, rütm läks käest, järgmisel ringil tegin ise vea ja jälle boksi. Olin siis kolinal viimane, võtsin end kokku ja vaatasin kaugele jõuan. Nii vaadates polegi 6es koht väga halb.
2.sõit sain kohe essas kurvis ebaõnne osaliseks, ei teagi mis juhtus, aga Intsu auto oli risti ees ja seinas kinni. Nii ma seal istusin 10 sekki vist. Jälle boksi, seekord sai siis 12ndalt kohalt ette nühkima hakatud. Koos mihkliga jälle liikusime ja möödusime meestest kuni jõudsin jälle 6ndaks

Vahepeal sai Souliga päris põnevalt madistatud, pigistasin corvette hirmus Golfi kärakast isegi 1:41 aegu välja. Respect Soulile, sõitis ilusti taga, trügima ei hakanud, ootas oma hetke (mida ei tulnudki), harjumatu kohe. Timukas oleks ilmselt selle aja peale 10 korda nina kuskil sisekurvis vahele toppinud
Kuigi oli ebaõnne, siis sõidud sellegipoolest põnevad
Korraldajale: Mu edasised osavõtud kaootilised, enam vist iga nädal sõitma ei jõua. Et kui mind 22ks PSNis pole, siis pole mõtet kauem oodata, eraldi teavitada iga etapp ei viitsi.