Kvali, väga tihe liiklus, sai rattagi punaseks aga poole pealt sain natuke kavalamalt, lasin Wirxil eest ära minna rohkem, ringile minnes aja kätte, mis mulle esikoha stardi garanteeris. See kiire ring ka lõppes nii, et möödusin märjemalt rajaosalt Wirxist kui ka Indrekust viimases kurvis seest poolt korraga. Järgmised ringid sain juba üsna uhkes üksilduses aega veel paremaks teha.
Sõit, noh, start oli hea.

Aga mitte see küngas enne eelviimast kurvi, mis mu auto üsna mõnusalt katki tegi vasakult eest ning ilmselgelt sellega edasi normaalselt ei sõitnud. Tuli siis kiire esimese ringi peatus teha ning langesin sellega ka kohe viimaseks. Edasi läks nii nagu pidi, tõusin kohtadega jõudsalt. Punktikohtadel tagasi olin vist juba 4+/- ringi möödudes. Vahe esikohaga vähenes piisavalt, et võiks veel esikoha eest heidelda.
Aaaagggggggaaaaaa, herr EestiTallinn otsustas, et on aeg teha väljasõit esimeses kurvis sisekurvi, kuidagi, ning sõita keset teed peale avariid nii, et terve tee peaaegu blokeeritud temast. Ütlesin isegi talle, et tulen väliskurvist mööda kuna nägin, et ta tegi mingi imekombel sisekurvis seinasõidu aga nojah, nii palju siis tema tee andmisest ja põhjenduseks oli, et ta "põrkas" seinast mulle ette. Kuigi replays oli näha, et seina ta ei puudutanud vähemalt 5 sekundit või rohkem enne kokkupõrget minuga. Ei ole kohe üldse vihane inimene ja tean, et on mänguga tegemist jne aga selline hoolimatus rajal toimuva vastu on täiesti aktsepteerimatu, eriti kui tegemist oli mitmeid ringe sisse saanud sõitjaga. See insident läks mulle arvatavasti ka esikoha maksma, kuna olin seda esikohal olijat jälitamas tol hetkel ning vahe oli 20 sekundit ainult, mis peale insidenti muutus 2 ringiliseks kaotuseks. Auto läks peale seda nii katki, et vasakule auto enam ei pööranud, mööda seina ainult sõitsin boksi poole terve ringi.
Tahaks nii väga mingit karistust külge väänata aga siin pole muud anda, kui Tallinn lihtsalt peab õppima sõitma, kasvõi aeglaselt aga vähemalt puhtalt, et püsiks teel rohkem kui kaks ringi.
Olgu, sõit edasi oli noh, uuesti grindimine positsioonidega ülespoole, mille maksimaalseks jäi siis 7.koht. Ja olly, sa vist väga ei oodanud, et keegi ehk mina üritab selles kohas nagu eelviimane kurv möödasõitu teha?

Tegid mulle korraliku spinni, auto viga ei saanud aga sinu auto pealtnäha sai ikka korralikult.
Etapi tulemused ka tehtud, und pole.