olly1 kirjutas:NFSTimukas kirjutas: Kahjuks väiksemat kui 40 tolli 4k telekaid ei leia.
Läheb küll juba teemast välja, aga minuarust polegi mõtet 4k telekal alla 40 tolli. Niipalju kui ma näinud, siis tavainimesel raske isegi 55 tolliselt vahet teha, kas 1080p või 4k signaal... vb poole meetri pealt näeb vahet. Eks ta üks järjekordne trend ole (eelmine oli 3D, mis nüüd kadunud), enne vaatasid kõik 65 tollistest fullHD pilti ja keegi ei nurisenud, et teravust vähe oleks

Timukal niikuinii PS4 Pro kodus, jookseb 4K sujuvalt? Kuigi reaalsuses vist pidi Pro kuvama kuskil 1700p resos, mis upscaletakse 4k peale.
Mul väike magamistuba, kus tegutsen, suur telekas oleks liiga suur. Muidu mängud jooksevad väga kenasti jah, Mount&Blade 4k ja World of Tanks upscale mingilt resolt. Ei oma rohkem PS4 Pro toega mänge. Peamine uue ostul oli siiski HDR, 4k lihtsalt boonuseks ja The Grand Touri vaadates väga kena kah. See 4k + HDR toega, uskumatu pilt, ei anna vana Full HDga võrreldagi.
Mõlemat eel mainitud mängu mänginud ka Full HDs tava PS4ga, World of Tanksiga teeb suurt imet HDR, resolutsiooni muutus väga silma ei hakka kui ei taha, selgem pilt igaljuhul. Mount&Blade ei toeta HDRi aga õige 4k tegi selle mängu silmmärgatavalt kaunimaks silmale. Ja see ainuke mäng, mis Pro ventikale tööd annab.

Muude mängudega haudvaikus.
WoT 4k vs 2k - toon piltliku näite ka siia otsa siis juba.
EDIT:Televiisori ekraanilt PS4ga vahe ulmeline neil piltidel.
+ lisasin ka peateemasse ja teema peapostitusse autode hobujõud nähtavale kohale, mulle kui ka teile ilmselt mugavam.