SpcVnd kirjutas:mis see lahendus siis on? ainult juppidega HP'd muuta? nii ei saa ma kunagi täpselt seda, mis ette kirjutatud...
SpcVnd kirjutas:uue auto ostmine siis suurt midagi ei aitaks?
NFSTimukas kirjutas:Ja edaspidi on +/-5 penalti süsteem lahjendatud +/- 3 penalti süsteemile, praegune ilmselgelt liiga järskude muutustega, järgmine etapp veel peab võtma liidri järgi maha hobuseid, et jääks mängimisruumi igale autole. Edasi siis nii nagu peab. Paks sarja lõpuni nii vastu pidama.
olly1 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Ja edaspidi on +/-5 penalti süsteem lahjendatud +/- 3 penalti süsteemile, praegune ilmselgelt liiga järskude muutustega, järgmine etapp veel peab võtma liidri järgi maha hobuseid, et jääks mängimisruumi igale autole. Edasi siis nii nagu peab. Paks sarja lõpuni nii vastu pidama.
Juba hakkab üks sega-pudru-kapsad selle ühtlustamisskeemigaMiks peale esimest etappi on +/-5pp süsteem ja edasi +/- 3pp
Esiteks see on minu suhtes ebaaus, teiseks Tallinnal ja Mundul juba jooksid hobused piirajasse. +/-5pp kindlasti liiga järskude muutustega, nagu sa ka ise ütlesid, miks sa siis üldse nii muudad. Praegu ongi ju hetk, kui sa pead otsustama mis sammuga terve season läbi viia. Lisaks ma ka ei saa aru, mis loogikaga sa neid HPsid võtad, ntx 3ndaks jäänud Spc sai +4hp (+10pp), 4as Timukas +6hp (+15pp) ja 5es janek juba +11hp (+20pp)
Sul seal peateemas ju kirjas, et penalt nüüd 3pp sammuga, kus sinu mingi default auto järgi 3pp=1hp. Selle loogika järgi võiks järgmiseks sõiduks ju tulla selline tabel: 1.olly +0hp, 2.taniel +1hp 3.spc +2hp jne kuni Tallinnale +8hp. Pane need asjad paika ja las see season olgu võrdne ja aus ikka kõigile ... ühtlustussüsteem peaks ju sõidu võrdseks ajama, mitte tagama oukorra, kus üks sõit on ühed mehed ees, teine sõit esiotsa mehed ringiga taga. Arvan et sa pead 63hp reeglist ka võrdsuse huvides loobuma, kui sa just kaale ei taha torkima hakata. Seda enam, et autod juba ammu pole kõik 63hp, enamus nõrgemad, miks mitte ka siis mõni võiks minna võimsamaks kui 63hp.
NFSTimukas kirjutas:Default autodel ainult järgin PP-sid, hobused muutuvad kuidas muutuvad. mis number selle uue PPga ette jääb, see on ka uus hobujõud. Ütleme nii. PP süsteemi testimine jäi mul siin aja taha, pidin loobuma siin vahepeal politsetööst + abipolitseinikuks saamisest, millest aastaid nagu unistanud ja seda tänu oma füüsilistele probleemidele. Ei jõudnud selleni kahjuks ja lisaks vaja nüüd leida elus uus kutsumus, et kuhu edasi jne. Nüüd suudan sarja juhtida 100%-liselt edasi. Vabandused ebameeldivuste pärast, raske aeg mul olnud, väga palju muutus korraga.
olly1 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Default autodel ainult järgin PP-sid, hobused muutuvad kuidas muutuvad. mis number selle uue PPga ette jääb, see on ka uus hobujõud. Ütleme nii. PP süsteemi testimine jäi mul siin aja taha, pidin loobuma siin vahepeal politsetööst + abipolitseinikuks saamisest, millest aastaid nagu unistanud ja seda tänu oma füüsilistele probleemidele. Ei jõudnud selleni kahjuks ja lisaks vaja nüüd leida elus uus kutsumus, et kuhu edasi jne. Nüüd suudan sarja juhtida 100%-liselt edasi. Vabandused ebameeldivuste pärast, raske aeg mul olnud, väga palju muutus korraga.
Sellele sa ikka ei vastanud, miks peale essat etappi 5pp samm ja edasi 3pp![]()
Sa ei peagi midagi testima ju, ütlesid juba enne hooaega, et HP põhine süsteem tuleb, nüüd ikka keerutad siin mingi HP ja PP suhtega, PPd ja nende liikumised ju väga erinevad nendel kärudel. Miks sa ei teegi siis HP põhist süsteemi, kus üheks sammuks 1HP (võrdubki vist üsna 3PPga). Arvesta, et me ei sõida siin 300hp autodega, kui sa annad mõnele mehele 14hp-d juurde, siis see muudab auto kiirust ikka märgatavalt. Just tegin kiired proovitiirud tsukubal, stardi HPdega sõitis minu auto 1:13,8, janeku oma 1:14,1 ja tallinna käru 1:14,4, siis sinu uue penalti HPdega sõitsid janeku ja tallina autod 1:11,1Vägisi tuleb meelde 2 seasoni 2 sõit, kus SPCiga omaette taga nühkisime tänu sinu katkisele penaltisüsteemile. Ära siis rohkem samasse ämbrisse astu, leia oma tankide kõrvalt aega ja tsekka see asi üle. Season pikk, ütlen kohe ära, kui süsteem longab, siis mina jätan asja pooleli, ei näe pointi siis enam.
PS: proovisin ka tallinna ja janeku autot 1HP sammuga penaltisüsteemi numbritega, ehk siis janekul järgmiseks sõiduks 55hp ja tallinnal 56, olukord kõvasti parem (1:13,3 ja 1:12,9 olid ajad).
Selline ettepanek minupoolt, vb keegi pakub midagi paremat välja, praegu veel viimane aeg midagi muuta.
NFSTimukas kirjutas:5pp on liiga suur samm iga etapp autodele. Sinu ettepanek on hea aga mäletaks vaid, mis probleem sellega kaasnes, miks ma PP mängu tõin. Täna võtan asja käsile, nii HP/PP ja HP penalti süsteemi. Viimane oleks lihtsam kõigile, seda võib juba öelda.
Ja 8 inimesega saab HP järgi teha hästi, see oli see probleem. Ulme aga kui oleks nt 12 registreerinud oleks 63hp sisse mahtumisega probleemseks läinud. Ehk max HP auto järgi süsteem või muud vigurdused.
Testimatagi ütlen nüüd, et HP penalty süsteem järgmine etapp ja selle kaotaja on "nulli" mees ikkagi!
Igaks juhuks vaatan enne ametlikuks tegemist süsteemi mängus üle.
olly1 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:5pp on liiga suur samm iga etapp autodele. Sinu ettepanek on hea aga mäletaks vaid, mis probleem sellega kaasnes, miks ma PP mängu tõin. Täna võtan asja käsile, nii HP/PP ja HP penalti süsteemi. Viimane oleks lihtsam kõigile, seda võib juba öelda.
Ja 8 inimesega saab HP järgi teha hästi, see oli see probleem. Ulme aga kui oleks nt 12 registreerinud oleks 63hp sisse mahtumisega probleemseks läinud. Ehk max HP auto järgi süsteem või muud vigurdused.
Testimatagi ütlen nüüd, et HP penalty süsteem järgmine etapp ja selle kaotaja on "nulli" mees ikkagi!
Igaks juhuks vaatan enne ametlikuks tegemist süsteemi mängus üle.
Vb PP tekkis mängu sellepärast, et plaanisid ka kaaludega mängima hakata. See hea jah, et meid 8 on, oleks 12-14, siis läheks karmiks ehk. Praegu oleks jah hea mind 0-is hoida, sest mul HP miinimum üsna lähedal. Samas ruumi veel on (39hp oli vist min minu autol), et peaks sul mänguruumi olema küll. Eks kui tõesti tekib olukord, kus joostakse hobustega piiridesse, eks siis pead kas 63hp latti tõstma või kaalud mängu tooma. Esialgu nagu tunduks, et sellist olukorda ei teki. Seda enam et sa saad mängida ka, kuhu poole HPsid muuta, kas kõigile miinused, kõigile plussid või siis mõlemat
Mine Kuubiku Ralli 3: Kei-Autod vs Maailma minid
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline