olly1 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:olly1 kirjutas:Lükka siis kogu kalender nädala võrra edasi, GT Sporti niikuinii niipea ei tule

Vaevalt nv-l kõik sõitjad kohale tulevad, ise pole ka kindel.
Võtan selle mõtte arvesse aga sooviks ise ikka see nädal sõidu ära teha.
EestiTallinnal ka vahet polnud millal toimub, tuleb alati kohale.
Ja teeks nii, et lõpetaks selle hooaja ka korraliku kestvussõiduga nagu eelmine kord. 
Saaks see olema siis:
- 16 November
- 80min ehk 1h ja 20min
- Track Path Maker rajal, mille ise spetsiaalselt selleks teen nagu ka eelmine kord.
Ideena on ka mul mõttesse laekunud "nitro minut"Reaalsuses peaks see välja nägema selline, et enne igat sõitu loosin välja igaühele ajavahemiku, ehk siis üks minut kuskil sõidu ajal on võimalik kasutada nitrot mingil sõitjal.
Nitro on olemas igal võistlusmasinal ja peaks selline lisama võistlusmomente juurde.
Replayst on võimalik ka kontrollida, ega sohki pole tehtud sellega ka.
Esialgu oleks see nagu katsetamiseks esimesel etapil ja edasi otsustab, kas on seda, mida peaks või ei.
Et mida arvavad sõitjad sellest, mina ise olen katsetamise poolt.
Kas neljapäev ei sobi? Neljapäevad niikuinii sinu päralt ilmselt, tundub, et Niksonil GT6 plaat juba ammu sahtlisse visatud

Nitro mõtte huvitav, aga tekib küsimus, kuidas ma tean, mitu sekundit ma kasutanud olen, põhimõtteliselt peaks siis ise peas sekundeid lugema, mis suht keeruline sõidu aeg. Sul seda kontrollida ka üsna tülikas, sest pead peaaegu kõik sõitjad kogu sõidu vältel üle vaatama, millal kasutab. Ma törtsutaks pidevalt enne tõuse, kui auto hakkab maha koolema
Pigem variant, et kasutaks see hooaeg kõik NOSi. See poleks iseenesest halb mõte, teeks ehk sõidu kohati huvitavamaks. Muidu eelmine hooaeg oli mõni rada selline igav nühkimine, kus kõik olid eraldi ja kellegil midagi ei juhtunud, kui just vihmaks ei läinud. Nitro ehk aitaks selle vastu vähe, saaks NOSiga kergemini tuulde tagasi kui vea teed ja saaks ka mingit strateegiat sõitu sisse, sest boxi enamus radadel ju asja ei ole.
Selle "nitro minuti" idee osas ma skeptiline, arvan, et toimuks palju patustamist ja mitte alati meelega....
Mulle hakkas see üldse nitro lubatud rohkem meeldima, äkki peaks minuti asemel hoopiski nii tegema. Kuigi esimese hooaja testimistel sai nitrot ju testitud ja ei pakkunud just kuigi soovitud tulemust.
Nitro ikoon muutub punaseks ja ikka on märgata, et oled enne kasutanud seda.
Minutit saab jälgida võistlusaja pealt. See sõitja oma teha, kas märkab ja kas laseb üle või mitte. Karistus oleks 1s üle, 1s lõppaega juurde.
Uuendused:VÕISTLUSKALENDER:Mõtlesin, et sobib mulle ka nädala aja võrra edasi lükkamine ja nii tegingi, ning lisasin kestvussõidu ka kalendrisse.
1. 14.september
2. 21.september (TPM)
3. 28.september
4. 5.oktoober (TPM)
5. 12.oktoober (kruusa sõit)
6. 19.oktoober (TPM)
7. 26.oktoober
8. 2.november (TPM)
9. 9.november (lumel ja jääl sõit)
10. 16.november (TPM)
Kestvus. 23.november (TPM)Testirajale lisasin ka nitro võimaluse, et saab ka nüüd nitroga seal sõita.