SpcVnd kirjutas:1 sari on olnud renooga
2 on.
Ja on nendega löristatud muul ajalgi.
On ju igasuguseid sadu lahedaid masinaid...aga ok, on nagu on.
SpcVnd kirjutas:1 sari on olnud renooga
Hundikutsu kirjutas:Lubadusi ei anna, aga ... Kust ja kuidas ma selle esimese raja saaks(igaks juhuks)? Teiseks, keegi ''tegijam'' võiks siia oma parima aja kirja panna, saaksin reaalse oskuste võimekuse üle hinnata. Testija pangu siis testiaja lõppu ka rehvisegu kirja
Mihkel0987 kirjutas:Ma tulen ka, aga kuradi hilja tahetakse sõita.
Mihkel0987/Mihkel0987/#8/ värv on olematu
Hundikutsu kirjutas:100% kindel pole, aga tundub, et isetehtud radade hädaks on boksi siseneva/väljuva masina tekitatav lag rajal. Proovisin koos ühe sarjas osaleva isendiga rada ja sealt ka lagi tekke probleem ilmsiks tuli.
Mäletan, et Niksoni sünnipäeva sõit oli ka lag (isetehtud rada), samas Rajareitsi sõidus oli orginaal rada ja lagi polnud. Kui nii peaks olema, et isetehtud rajad on probleemsed, siis see head ei tõota.
Muidu see esimese etapi rada väga meeldib, kui rajal püsin
Kui sama seltskond oleks testinud peale seda ka orginaalrajal, siis oleks pilt selge.Nikson kirjutas:Oli eilegi seda lagi. Sõitsime isetehtud rajal, ühel neist, millel ka etapp tpimub.
powwa25 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Ma tulen ka, aga kuradi hilja tahetakse sõita.
Hundikutsu kirjutas:Sain raja kätte, nüüd vaja veel kellegi kiire aeg teada saada
Sain ka samma kanti aja, lootust isegi vist on Hetke probleemiks on ebastabiilsus, max 3 ringi suudan puhtalt sõita ja siis hakkavad algaja vead tulemasoulbleed kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Sain raja kätte, nüüd vaja veel kellegi kiire aeg teada saada
tegin natuke proovi ,sain 1.55,907 ,aga see yks väheseid ringe mis enamvähem õnnestus ,kole palju tõmblemist on.
Mihkel0987 kirjutas:Ma tulen ka, aga kuradi hilja tahetakse sõita.
Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Ma tulen ka, aga kuradi hilja tahetakse sõita.
Panin su kirja. Niipalju Mihkli netist, et kui viimati sai sõidetud kunagi koos, siis polnud nagu probleemi. Küll aga neljapäeviti teistel teatud meestel nägemise ja lagi probleeme.
soulbleed kirjutas:Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Ma tulen ka, aga kuradi hilja tahetakse sõita.
Panin su kirja. Niipalju Mihkli netist, et kui viimati sai sõidetud kunagi koos, siis polnud nagu probleemi. Küll aga neljapäeviti teistel teatud meestel nägemise ja lagi probleeme.
Ei ole ma ka näinud viimastel sõitudel kus Mihkel on osalenud läägi.. ja mida rohkem rahvast seda uhkem,nii et rajal näeme ! ära siinse tögamise pärast kiivrit jälle varna hakka riputama :P
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline