Aga jah ei saa nende säästu autode vastu...möni peab ikka tankima ka rsk

SpcVnd kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:SpcVnd kirjutas:ma vähemalt ei jää keset rada seisma, et oma pattu lunastada...
No sa said mind ka ilma selleta korralikult kolgitud ning väga ime kohtade pealt sa tahtsid mööda ka minna, ma ei viitsi väga vaielda, pane mulle minut otsa ja ole puhas poiss edasi.
kui sul midagi mureks on, siis esita kaebus. järgmiseks seda tee oma nett korda. teises sõidus oli tunne nagu ma oleks ulmefilmi sattunud.
ja ütle nüüd ausalt - oli see sinu meelest tõesti parim mõte ja lahendus selles kohas hakata Cennot järele ootama???!!!
seda enam, et selleks ei olnud absoluutselt mingit põhjust!
ja lisaks sellele - vali oma sõnavara! sa oled meil siin korduvalt esinenud oma mahlaka suuvärgiga. lisaks sellele arvasid sa, et kui sina oled üle finishijoone, siis on juba kõik timm ja võib plädisema hakata. news flash - sinu taga olijad sõitsid veel võidu!
Õnnesoovid võtan vastu, aga mina see tiitlivõitja nüüd küll poleNoel kirjutas:Palju Õnne Hundikutsule tiitli võidu puhul, oli sul parim masin, tea mis ma 90'te sarjas oma nsx,iga oleks saavutand aga jah.
Mine Decade Retrospect - Remembering The 2000's
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist