SpcVnd kirjutas:Hundu äkki oskab aidata selle sabarullimisega. PP võiks ikka olla see, mis tabelis kirjas
Noel kirjutas:SpcVnd kirjutas:Hundu äkki oskab aidata selle sabarullimisega. PP võiks ikka olla see, mis tabelis kirjas
Nõus, igayks peaks ikka sõitma sellise PP numbriga nagu tabel käseb. Sul on tagumik sellel rekkal nii hullult seades ehk...
Noel kirjutas:SpcVnd kirjutas:Hundu äkki oskab aidata selle sabarullimisega. PP võiks ikka olla see, mis tabelis kirjas
Nõus, igayks peaks ikka sõitma sellise PP numbriga nagu tabel käseb. Sul on tagumik sellel rekkal nii hullult seades ehk...
Ma nädalavahetusel proovin seda kastikat ja kui saan mingi rahuldava seade, siis annan selle Timukale katsetamiseksSpcVnd kirjutas:Hundu äkki oskab aidata selle sabarullimisega. PP võiks ikka olla see, mis tabelis kirjas
Hundikutsu kirjutas:Ma nädalavahetusel proovin seda kastikat ja kui saan mingi rahuldava seade, siis annan selle Timukale katsetamiseksSpcVnd kirjutas:Hundu äkki oskab aidata selle sabarullimisega. PP võiks ikka olla see, mis tabelis kirjas
Jagad ehk Twin Ring Motegi Road Curse aega, siis tean mille poole püüelda, ehk õnnestubNFSTimukas kirjutas:Soovin siis edu. Ma oma tuuningu teadmistega välja ei nuputa midagi kahjuks.
Hundikutsu kirjutas:Jagad ehk Twin Ring Motegi Road Curse aega, siis tean mille poole püüelda, ehk õnnestubNFSTimukas kirjutas:Soovin siis edu. Ma oma tuuningu teadmistega välja ei nuputa midagi kahjuks.
SpcVnd kirjutas:iga etapi ajalisest tabelist näed +/- ja üldtabelist siis kokkuvõtet
Mine Decade Retrospect - Remembering The 2000's
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline