Noel kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Noel kirjutas:Hea statistika Rulx
Aasta pärast tuleks tabeli andmeid täiendada, siis jälle huvitav vaadata.
Kahjuks jäid tabelist välja 11.09.2014 sõidu tulemused, kuna keegi ei viitsinud neid foorumisse kirjutada
Sõidu korraldaja vastutab tulemuste ülespanemise eest ikka !!! rallimees ärka üles mul sõit isegi olemas replays.
Kas statistika on GT5+GT6 kõik saadavalolevad tulemused kokku?
EDIT:
11.09 "Niksoni Neljapäevase" sõidu tulemused:
1. NFStimukas
2. Cenno +5.622
3. rallimees +12.067
4. Linnuke +14.842
5. Paalikas +21.881
6. Liikur +34.401
7. Juck +37.577
8. lees009 +1:28.735
9. Raix + 1:30.540
10. Superbee +2:06.248
NFS´i võit on kaheldav kuna kasutas sõidus esikoha ajal Nitrot, mis oli Keelatud! väide, et 2x kasutasid korraks käiguvahetusel pole usutav, kuna sulle järgi ei jõutud sõitjate poolt, kes pidevalt kasutasid Nitrot sinu mittekasutamise vastu. Samuti jättis ennast Q´s viimaseks(olles practice ajal kiireim), et alustada esikohalt, vabandust aga mõlemad teod on suht ebasportlikud ja ma lihtsalt pidin inisema taas!
Peace out
Qualiga juhtus tol korral nii, et kiirem ring läks kellegiga kokkupõrget vältides seina ning siis peale seda taheti mind ka kööki. Seda ma ei teadnud päriselt, et qualis sõidetud ajad pööratud järjestusse lähevad. Imelik, et milleks quali kui sõidad kiirema aja selleks, et alustada kõige halvemalt positsioonilt. Nitro nupp on nüüd uues kohas, kus see on ka mul NFS-is, sellega enam tobedat reeglite rikkumist ei tohiks juhtuda kui GT6 nitroga sõit on. Mõlemad polnud tahtlikult tehtud mis cenno esile tõi.
Üritan ikka võimalikult ausalt sõita, seekord läks nii aga nitro nupu jama korduda ei tohiks.