aivo80 kirjutas:Peale tänast sõitu andke palun KINDLASTI siin teada, et kas boxis rehvi valiku aken tuli lahti või mitte.
sub05 kirjutas:aivo80 kirjutas:Peale tänast sõitu andke palun KINDLASTI siin teada, et kas boxis rehvi valiku aken tuli lahti või mitte.
Mina pole boksis seda tabelit juba mingi 20 sõitu jutti näinud. Viimati oli tabel ees gt500 sarja alguses. Proovisin ka gt6 data maha lasta ja uuesti peale, kuid midagi ei muutunud.
Nõua erinevaid rehvisegusi ka, saab kõik ühekorraga ära testida aga tee nii nagu soovid, sina oled BOSSNikson kirjutas:Arvatavasti paneb täna siis sõidule ajalise limiidi, mitte ringide arvu. Igaks juhuks vist erinevaid rehvisegusid nõudma veel ei hakka, või mis rahvas arvab? Punkte siin ei jagata, et kui ka läheb jälle untsu.
Reaalselt teeb kiiremini selle update ära, mul näitas korra isegi 120 min.ifi kirjutas:Mingi hull update on olnud, xmbis installis ja mängus sees ütleb approx. 30 mins left!
Hundikutsu kirjutas:Reaalselt teeb kiiremini selle update ära, mul näitas korra isegi 120 min.ifi kirjutas:Mingi hull update on olnud, xmbis installis ja mängus sees ütleb approx. 30 mins left!
lees00 kirjutas:Boksi tabel ilusti ees, saaks nüüd sõidu ajal pidurite tasakaalu ka muuta oleks super luks
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist