Minul täna õnneks rehvidega vedas, ainukesena vast. Niiöelda enda autodele, kui need ostan, on esimene asi mis teen, on rehvid kõik ära osta ning see viis täna võidule. Kui mingi võistluse jaoks spetsiaalselt auto ostan, siis ka ostan ainult vajaliku(d) rehvid. Siiski ma ikka alati kontrollin ka vihma võimaluse olemasolu, et ma oleks siiski vihma rehvidega tulnud. 80% juures muutusid minu olud ka märgatavalt raskemaks täisvihma rehvidega, sai kergelt driftida.
Kui aus olla, ma ka väga drifti vend pole, aga kasutan seda võtet, kui see teeb mind rajal kiiremaks ainult.
Esimesed ringid ma olin nagu rütmist väljas, ei saanud shikaanis hakkama ja cenno sai turvaliselt ees sõita kuniks ma rütmi tagasi sain. Kahjuks polnud sellist pikka kohaheitlust, peale esimest boksi sain cenno ette 2 sekundilise vahe. Vihmasel ajal oli omamoodi slaalom ringiga mahajääjate vahel, kes harrastasid järjekindlalt uisutamist siledate rehvidega.

Igatahes mulle tuli disco, kui see tabel ette jäi peale sõitu. vedas, et sõidu ajal ei tulnud.
Romaani kirjutamine, see on täielik õudus.

Kirjutanud 150lk romaani Poola salaüksuste tegemistest Raplamaa metsades ja see ajakulu selleks oli nii meeletu, et mine lolliks sellest.

Pigem ütleks, et kirjutan lühinovelle, neid ma ise teen kuidas viitsin ja pole nii piinav ka.

Tulemuste täpsustamiseks tean öelda, et karel kaotas 2 ringiga, soul ja raix 3 ringiga ja ülejäänud 4 ringiga.
EDIT: ahjaa, autost ka midagi.

Väga mõnus auto see, pakub peaaegu alati seda mis vaja, kas ala- või ülejuhitavust.

Ei saa aru, mis Mihkel ja Akvaarium virisesid jälle auto üle, kõik samade autodega ju ja ikka vaja lahkuda rajalt ja ruumist. Korra oli insitent auto tõttu, vist ikka rohkem minu tõttu, kes liiga hilja hakkas pöörama aga auto ei pööranud Cenno tuulest välja ja sõitsin tagant sisse Cennole ja siis läks kurv ka otseks. Auto kommentaar kui võitjana, Aasta auto 2015 kindlalt.