karacer kirjutas:Täna ka midagi huvitavat toimub?
SpcVnd kirjutas:arvata oli jahmul installib praegu
Noel kirjutas:leesi kahjuks tulen jah siia kirjutama sellest, mida sa rajal teed ja seda kahjuks meelega, vaata oma 21 ringi või minu 22 peale esimest tunnelit, miks??. Mulle ei jõua kohale, miks on vaja niimoodi teha rajal?? Kui sulle sellised sõidud meeldivad, siis mine open lobbysse ja sõida neid DirtyNyrpa sõite, kus kõik rähnivad kõiki meelega, ajaviide. Aga ära tule teise sõitu rikkuma, kordan, meelega! kes yritab sõita korralikult ja kiiresti.
Sorry aga mina ei teadnud, et meil selline "ajaviide" on.
Teisalt, ehk oli sul vaja ainult oma s#tta positsiooni kellegipeal välja elada, mine sa tea...
Sinu kord hakata õigustama
karacer kirjutas:Cenno sa oleks minust jagu saanud kui poleks hakanud trükkima kõvasti keset sõitu.
Kaotasid selle trükkimisega vähemalt 10s aga äitah sulle et võidu nii lihtsaks tegid
konka kirjutas:Ma ise muidu võtan neljapäeva sõite natuke vabamalt, sest see ajaviite sõit. Kui keegi võtab seda kui tõsist sarja siis andku minna, mina ei keela. Esirea mehed lasen alati mööda kui näen neid peeglist tulemas. Tean et nendega ei ole mõtet võidu sõita
Mihkel0987 kirjutas:konka kirjutas:Ma ise muidu võtan neljapäeva sõite natuke vabamalt, sest see ajaviite sõit. Kui keegi võtab seda kui tõsist sarja siis andku minna, mina ei keela. Esirea mehed lasen alati mööda kui näen neid peeglist tulemas. Tean et nendega ei ole mõtet võidu sõita
Sina nüüd juba peaksid sõitma võidu esirea meestega ja eriti neljapäevases, kus ei pahandata iga kõksu eest, mis sa teed kogemata.
Noel kirjutas:Akvaariumile see auto vist sobib
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist