Sellest ajast peale kui ma NAti ühe peale sain pole mul enam eriti sisenemisega ja nägemisega probleeme olnud.
NAT1 on otse tulev kaabel, kas siis otse teenuspakkujalt või switchist. NAT2 on läbi ruuteri/üle wifi, NAT3 on paha paha.

XXX kirjutas:mis see kukesupp on?
Sellest ajast peale kui ma NAti ühe peale sain pole mul enam eriti sisenemisega ja nägemisega probleeme olnud.
NAT1 on otse tulev kaabel, kas siis otse teenuspakkujalt või switchist. NAT2 on läbi ruuteri/üle wifi, NAT3 on paha paha.
XXX kirjutas:mis see kukesupp on?
XXX kirjutas:kas mingeid hübriidi sõite ka toimunud on?
Noel kirjutas:Mina ei sõida täna, nii hiline aeg on ikka väga räme! (loodan, et suvel siis hakkavad sõidud inimlikul ajal mitte keset ööd, mõnedel on pereelu ka). krt küll...
Noel kirjutas:Mina ei sõida täna, nii hiline aeg on ikka väga räme! (loodan, et suvel siis hakkavad sõidud inimlikul ajal mitte keset ööd, mõnedel on pereelu ka). krt küll...
SpcVnd kirjutas:Noel kirjutas:Mina ei sõida täna, nii hiline aeg on ikka väga räme! (loodan, et suvel siis hakkavad sõidud inimlikul ajal mitte keset ööd, mõnedel on pereelu ka). krt küll...
miks pereelu öösel elama peab?mul naine ja lapsed lähevad just sõitude ajal magama - perfect time!
SpcVnd kirjutas:nojah... kell 20 magama minekut nimetatakse textbook kasvatuseks ja kõik kindlasti kiidavad kui eekujulikke vanemaid, aga... enda peale peab mõtlema
Noel kirjutas:SpcVnd kirjutas:Noel kirjutas:Mina ei sõida täna, nii hiline aeg on ikka väga räme! (loodan, et suvel siis hakkavad sõidud inimlikul ajal mitte keset ööd, mõnedel on pereelu ka). krt küll...
miks pereelu öösel elama peab?mul naine ja lapsed lähevad just sõitude ajal magama - perfect time!
You lucky bastard
Meil hakkab yldjuhul kell 22 TVtime...(laps on õnneks dresseeritud kell 20 magama minema).
liikur kirjutas: või... vahetada naine unisema vastu
Mihkel0987 kirjutas:Cenno, osta naisele PS ning las tuleb ka ja paugutab meiega.
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline