konka kirjutas:Kolme kuu jooksul olen vast mingi 4 korda lobbysse sisse saanud. Eile alguses sain sisse ja mõtlesin lihtsalt pealt vaadata sõitu kuna ei tahtnud et korduks jälle see mis eelmine neljapäev. Siis kui Nikson uue lobby tegi siis oligi kõik, enam sisse ei saanud. Täiesti haige värk. Niimoodi ei saa rallit sõita.
Hundikutsu kirjutas:45 min. sõitu ei saa sõita. Saab valida , kas 40 või 50 min.
Asi selles, et tegu on Niksoni ellu kutsutud iidse traditsiooniga ja reegleid tuleb austada See on ainuke iganädalane sõit, kus tead täpselt mida oodata ja keegi ei virise, et miski ei meeldi.konka kirjutas:Hea sõit oli jah, aga miks me kogu aeg peame mingite stock juustudega sõitma? Need nagu lehmad libedal jääl, ei need pidurda ega keera. Võiks ju mingite touring autodega ka kütta. Ei virise, lihtsalt avaldasin arvamust. Peace!
konka kirjutas:Hea sõit oli jah, aga miks me kogu aeg peame mingite stock juustudega sõitma? Need nagu lehmad libedal jääl, ei need pidurda ega keera. Võiks ju mingite touring autodega ka kütta. Ei virise, lihtsalt avaldasin arvamust. Peace!
konka kirjutas:Hea sõit oli jah, aga miks me kogu aeg peame mingite stock juustudega sõitma? Need nagu lehmad libedal jääl, ei need pidurda ega keera. Võiks ju mingite touring autodega ka kütta. Ei virise, lihtsalt avaldasin arvamust. Peace!
Seadistamiseks on väga sobilik käimas olev Silvia sari
konka kirjutas:Seadistamiseks on väga sobilik käimas olev Silvia sari
Ei tea kas olen valmis selliseks tõsisemaks sarjaks, ei ole veel eriti pro vend vaadates neid kohti mis ma Niksoni sõitudes olen saanud. Vaja veel omajagu kätt harjutada.
Enne kui ma teiega sõitma hakkasin arvasin et olen kõige kiirem aga tuleb välja et üks aeglaseimatest
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline