saaks vähe paremaks kindlasti.
Võiks tulla rohkem ka drifti

paalikas kirjutas:Pusisin siis ära oma aja ka. Ütleme nii, et on paremaid rallimänge. Rohkem ei viitsinud,
saaks vähe paremaks kindlasti.
Võiks tulla rohkem ka drifti
Nikson kirjutas:Juba varem jäi silma, aga lihtsalt küsimus, et miks esimese ja teise koha punktide vahe on väiksem, kui näiteks teise ja kolmanda oma?
paalikas kirjutas:Ah sa vana valge vares!Oleks ma aegu ka vaadanud, va rumal! Linnukesega nii väike vahe,
oleks ikka kotti pidand pingutama![]()
Aga tekkis siuke küsimus, et kui nüüd näiteks esmaspäeval sõidan aja ja nt pühapäevaks olen eelviimane, siis
oma aega parandada võib? Et sõita võib niipalju kui jaksu on?
paalikas kirjutas::good:
Rajale lasi 528pp mitte 530
Hundikutsu kirjutas:Miks ma tabelis Paalika järel olen, kuigi aeg parem
NFSTimukas kirjutas:Kui küsida tohib, et miks see väljakutse siin oleva rahva seas nii väike seekord on?
Pool nädalat juba möödas ja lisaks minule on ainult 2 inimest aega teinud.
Linnuke kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Kui küsida tohib, et miks see väljakutse siin oleva rahva seas nii väike seekord on?
Pool nädalat juba möödas ja lisaks minule on ainult 2 inimest aega teinud.
Oota nüüd natuke, ega nädala sees pole seda aega alati võtta. Siin läheb mitu tundi pusimiseks. Nädalavahetusel proovin seda asja kindlasti.
Küsida ikka tohib
Algul mõtlesin ka nii, kui RH rehvidega aega üritasin, siis aga tuli Timukas hullu ajaga (kaotasin vist üle 40 sekundi) ja sain aru, et midagi on valesti ja ostsin vihmarehvid allaNoel kirjutas:Pole kyll proovinud aga kas see mingi vormeliga driftimine v? Et kes kiiremini libiseda oskab?
Mine Esmaspäevased väljakutsed
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist