Sai siis mingi pooleteist kuu pausi järel jälle GT6 käima pandud. Eks oli harjumatu sõita, seda enam, kuna olen viimased päevad Grid 2 mänginud. Valikus olid autodest mul, et kas BRZ või Arta. Kuna BRZ oli juba mitmel sõitjal, siis selle välistasin. Arta on mulle juba varasematest GT300 sarjadest tuttav ka ja kuna sain vähe etappe kaasa sõita seda enam tahtsin ka Artaga sõita.
Kvali iga ringiga hakkas auto paremini tunnetuma. Kusjuures tundus, et enne kvali harjutades oli nagu rada libedam. Kas Mihkli viimase hetke sisenemine tõi pidamise.

Niisiis sai kvalis oma jaoks üllatuseks neljas koht välja sõidetud. Stardi hetk õnnestus ka täpselt ajastada ja esimeses kurvis olin juba esimene. Sain veel esikohta nautida kogu pika sirge aga juba järgmises kurvis kiirendades läks tagaots käest ära. Kas olid rehvid veel külmad, aga nii see läks. Eks tekitasin seal kindlasti segadust ja arvasin juba auto punaseks saamisega. Õnneks seda ei juhtunud. Küll aga eelmisi postitusi lugedes juhtus seda ehmatusest teistega. Vabandused. Päris viimaseks selle äpardusega ei kukkunud seekord. Järgmist kurvi läksin ettevaatlikumalt võtma, et ei sõidaks kellelegi otsa. Sain aga ise tagant paugu (võibolla oli see Hundikutsu), aga autot punaseks õnneks ei saanud. Märgin ära, et kogu sõidu jooksul ei saanud autot kordagi punaseks ja selle kurvi kokkupuude kellelekagi oli ka ainus mida mina tajusin. Eespool lugedes tegin kellelegi liiga.
Sõidust edasi. Ei läinud kaua, kui tegin veel ühe pirueti ja olin sellega pikalt viimane. Sain rajale tagasi alustasin tagaajamist. Lõpuks kui Villule üsna lähedale jõudsin, siis tahtsin uljalt ühte kurvi võtta, et kiiremini tuulde saada, aga läksin liiga äärekivile ja auto taas käest. Sai siis kulgetud kuidas oskasin, kuni telefon hakkas pidevalt helisema. Mõtlesin algul, et ignoreerin, aga kui ikka järjepidevalt helistati, siis lõpuks parkisin auto raja äärde ja lõpuni ei sõitnud.
Kokkuvõtteks peab ütlema, et oli hea üle tüki aja sõita. Kahju, et vähestest etappidest osa sain võtta, aga eks see oli seoses suvega teada. Eile enne sõitu vaatasin tabelit ja mõtlesin, et sõidan ennast kokkuvõttes kümnendaks, aga jah, paraku....
Võibolla peaks GT500 sarja ka analoogselt tegema?
Tänud korraldamast Wirxile ja Soulile.