QUALY kell - 21:50 10 Min.
START kell - 22:00
KESTVUS: 60 Min.
REHVID: VABA (erinevatel telgedel erinevate rehvisegude kasutamine lubatud)
soulbleed kirjutas:Timuka tulemus kahtluse all.
SpcVnd kirjutas:sarja peateemas ju kirjas, millega sõita võib. miks on vaja hakata ise midagi välja mõtlema üldse? lobbys esitatud küsimused on selline udune teema - mina oma sarjas tegin ka lobby varem valmis, aga see ei tähendanud, et ma teleka ees istusin ja sõnumeid lugesin
NFSTimukas kirjutas: Ma arvan, et kui mu auto poleks olnud üllatavalt kiire, vaid tagaotsa masin, siis vist sellist jama poleks?
NFSTimukas kirjutas:. Valisin Celica ja MR-Si vahel.
SpcVnd kirjutas:NFSTimukas kirjutas: Ma arvan, et kui mu auto poleks olnud üllatavalt kiire, vaid tagaotsa masin, siis vist sellist jama poleks?
küsimus ei ole otseselt selles, kui kiire sa olid vaid selles, et põhisõitjate punktid muutusid tänu sinule. kuna masin reeglite vastane, siis tekitab tõesti küsimust... oleks sa viimaseks jäänud, siis tõesti jah ei oleks erilist probleemi.
Linnuke kirjutas:NFSTimukas kirjutas:. Valisin Celica ja MR-Si vahel.
Oi kus oleks nalja saanud kui oleksid veel Celica võtnud![]()
![]()
Enne sarja algust sai korraldajalt tõesti eriluba küsitud, mis sai positiivse vastuse. Sõidan omas mullis nostalgia lipu all ja meenutan GT5 GT300 häid aeguNFSTimukas kirjutas:Sarja punktitabelis nkn suurdemängu ma ei saa ning hundikutsu ka näiteks kasutab autot, mida nimekirjas pole. Ta vist siin foorumis küsinud selleks luba erinevalt minust küll.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline