Start on väga hea ja peaaegu oleks esikohale venitanud enne esimest kurvi. Esimesed ringid olid kuidagi väga rabedad sõidustiili poolest - pea igas kurvis pidin gaasi maha võtma, et joont korrigeerida ja siis kolmandal ringil see juhtuski, kui esimeses shikaanis liiga äärekivi hammustasin ja spinnisin. jube kehva koha peal sain pidama kah - otse ideaalil nina vastu seina. seisin siis seal lootuses, et mind nähakse ja surnuks ei sõideta. pidin peaaegu kõik mööda laskma enne kui sain seinast lahti tagurdada... siis hakkas hirmus tagaajamine. 10ndal ringil tegin teise vea ja sõitsin ratta punaseks - planeeritust ring varem boksi ära. Planeeritud boksid olid ringidel 11 ja 23. Nüüd oli 10ndal käidud ja oli vaja vähemalt 22ni vastu pidada rehvidega. täispaagiga kulutas mul arta vasakpoolsed rehvid 12 ringiga 4 2 peale. pooliku paagiga suutsin 4 3 hoida ja asi tundus paika loksuvat. peale teist boksi tuli Linnuke hirmsa hooga tagant ja läks ka mööda. olin juba 4nda kohaga leppinud, aga üllatus oli suur, kui Linnuke 10 minutit enne lõppu taas boksi keeras. Siis avastasin palju liidrist maas olen ja palju ringe sõitma peab tegelikult - viimase setiga vaja 13 ringi suisa vastu pidada. Ja algas ökotamine

tagant kedagi karta polnud ja järele kah kellegile jõuda polnud. Ökotasin ja võtsin rahulikult ja vasakul 4 3 rehvidega veeresin finishisse.
Ühe närvikõdi muidugi pidin endale pakkuma selle ökotamise ja kindla peale sõidu ajal - 31 ringil esimesest kurvist väljudes kiirendasin liiga vara ja põrutasin ninaga sinna betooni. jõudsin juba vanduda kõva häälega et "P**sse küll!", aga siis avastasin, et ei saanudki punaseks

lucky me!
Üldiselt olen 3. kohaga rahul - teadsin, et Villu RX-7'le ma konkurentsi ei paku tänu rehvidele. Isegi, kui ma poleks spinnanud ja ennast punaseks sõitnud, ei oleks ilmselt 3ndast kohast paremat tulnud. Kartsin seda Artat sellel rajal hullu moodi, kuna jube kitsas ja seinad ja Arta perutav tagumik.