konka kirjutas:Mida te vaidlete? Timukas tulihingeline GT fänn ja tema näeb ainult plusse mängus. Miinuseid on raske märgata kui mäng nii hullult meeldib.
Igatsen ka Gt6-t taga ja teiega koos sõitmist aga nagu näha siis inimesed kolivad vaikelt PS4 peale üle. Küll ma ka suve jooksul selle Projekt carsi ära ära ostan ja siis rajal näeme.
august tuli August ja vaatas august
Näen miinuseid ka muide ikka, kahjuks. Ma ikka kriitiliselt vaatan ka olenemata sellest, kui fänn olen.
- COURSE MAKER!!!!!
- Standard autode graafika ja osaliselt PSP versioonil standard autod nägid paremad välja, kere oli kokpiti vaatest värvitud, mitte must.
- Serverite ja ruumi minemise probleemid (seda siis ikka veel ainult meie seltskonnas juhtunud)
- Quick match võiks paremini töötada
- AI võiks olla raskusastmetega (tegelikult on olemas aga minu jaoks see vahet ei tee
)
Muud praegu hilja või vara meelde ei tule. Need sellised miinused mängul, mis on mõistlik miinustena võtta, mitte nagu MIKS RADU POLE, MIKS AUTOSID NII VÄHE JUURDE PANNAKSE jne (GTPlanet.net komuunis levinud nõudmised ja põhjused, miks GT6 nö vihatakse, ei saa aru neist seppadest) Buge peaaegu üldse ei ole näinud, ei mäleta hetkel täpselt ühtegi.
Ja võiks selle GT arutelu parem jätta siin foorumis jh, kui just teha uus alafoorum Gran Turismo Rage.
See siin on GT foorum ja Gt jääb ja peab jääma parimaks mänguks siin.
Asseto corsast nii palju, et enne tahan näha auto listi, siis vaatan, mida rahakott arvab. Simuna võib ta väga hea olla aga kui pole autot, millega sõita tahaksin, pole mõtet mängu osta. Mina lähtun automängudega sellest vaatenurgast.