liikur kirjutas:Hea uudis: Assetto Corsa tuleb konsoolidele:
http://www.assettocorsa.net/en/
NFSTimukas kirjutas:Esiteks, iga auto fänn, kes omad PS-i peab omama Gran Turismot, see kindel.
Teiseks on Gran Turismo Academy programm, mis tõmbab häid sõitjaid isegi ainult selleks PS ostma ja GTd.
powwa25 kirjutas:liikur kirjutas:Moded võiks selle eraldi foorumiks tõsta.
tundub nii.
aivo80 kirjutas:Meil aind üks mode ja see ka purulaisk ja lisaks joodik...
aivo80 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Esiteks, iga auto fänn, kes omad PS-i peab omama Gran Turismot, see kindel.
Teiseks on Gran Turismo Academy programm, mis tõmbab häid sõitjaid isegi ainult selleks PS ostma ja GTd.
Ajad muutuvad, nüüd on ja tekib veel valikut juurde Kuna PD endale vee korralikult peale tõmbas GT6ga, siis kahtlen, et järgmist osa enam nii suur edu saadab.
NFSTimukas kirjutas:Millega PD endale GT6-ga vee peale tõmbas, mul see vahele jäänud vist?
aivo80 kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Millega PD endale GT6-ga vee peale tõmbas, mul see vahele jäänud vist?
Sa vist enne mängu väljatulekut neid suuri lubadusi ei kuulnud? GT6 näol on pigem tegu GT5.5'ga - muudeti natuke füüsikat, toodi eelmise osa DLC'd sisse, muudeti menüüd. Jah, ega ei saagi auto mängult suurt midagi muud tahta...aga noh GT5->GT6 ülemineku vahe on ikka väga väike, isegi võidusõidu mängu kohta.
NFSTimukas kirjutas: Kui vaatad sügavamale ise, näed, mida PD 3 aastat teinud on.
aivo80 kirjutas:NFSTimukas kirjutas: Kui vaatad sügavamale ise, näed, mida PD 3 aastat teinud on.
Mune süganud
Peamine lubadus, mida saad ise ka karbi tagaküljelt lugeda, oli übersuperdupervinge course maker. Iga kuu lubati DLC'd. No mingid VGT autod tulevad, aga no need ei ole ikkagi autod. Mitte ühtegi seeria tootmises autot pole lisandunud mängu GT6 ajal! Paberi peal võib iga üks mingi kriipsujuku sirgeldada. B-Spec tuli 3 aastat peale mängu väljatulekut! Endu sõite vist polegi mõtet ootata enam. Uusi radasid on lisandunud ainult 2. Nendest üks on ka üles vuntsitud vana. Tundub, et kogu meeskond keskendub ainult akadeemia ja PR pasa peale. Aga nüüd ehk tõmmatakse pead pe*sest välja ja saadakse aru, et aeg on hakata liigutama. Vastasel juhul võib rongist ikka väga maha jääda. Kui E3'l ka GT7 kohta mingit infot ei tule, siis võib küll Sony selle seeria ära kaanetada, sest nagu näha, siis konkurendid ei maga.
aivo80 kirjutas:Unustasid uute radade nimekirja lisada ka asfalteeritud Monza. Üldiselt selle ajaga oleks vähegi tegusam tiim palju rohkem valmis teinud. Üldiselt seda "we want vely high quarity" BS'i võivad nad aind rääkida iseendale. Suvaline PC modija teeb ka radasid ja autosid kiiremini, kui kogu PD 10 aasta peale kokku.
NFSTimukas kirjutas: Minu GT6 karbil küll polnud kirjas midagi corse makeri kohta igatahes. Ma arvan, et sa peaksid GT6-te sügavamalt enne uurima, kui midagi veel vastu väita soovid.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline