Hetkel sarja kõige halvem esinemine täna, kahjuks 4.koht.
Oma roll selles valestardil, mis mind pikalt wirxi taha kinni jättis, ja RM rehvide alahindamine.
Ei osanud oodata, et RM rehvid selle all nii hästi töötavad ja oleks võinud sellest võtta ühe boksi vähemaks mis oleks mind tunduvalt kõrgemale paigutanud, aga seda ei juhtunud.
Oletan, et Rulx tuleb siia postitama ka minu rähnimisest, mul midagi vastu ka öelda.
Esimene on minu seina lükkamine, olin su kõrval ja sa tegid tee mul nii kitsaks, et sein tervitas.
Teine on minule tagant sisse sõit peale tunnelit, vist oli mitu korda, aga korra lükkasid mind lõikama.
Sõit muidu oli hea, sai kannatlikust proovile panna ja GT6-te pikemalt mängitud esimest korda see nädal, haruldane.
Kõik vajas ümber harjumist, NFS Shift 2 absoluutselt erinev mäng igas aspektis. Arvestades seda, siis täna paremat loota väga ei saanud.

Nagu alati, üritasin olla võimalik eeskujulik sõitja rajal aga reaktsioon andis vajaka (rulxi rähnimise põhjus

ja kehv start, ennustasin liiga ette. ) Mööduda peaaegu võimatu nende Maseratidega kellestki linnarajal. Korra sai seda üritades kurvi laialt võtvatele nina vahele sokutatud ja tagaratastesse, kui sisekurvi tõmbasid end kiirelt. Peaaegu oleks parandanud, kui oleksin olnud julgem Rulxist möödumisel täpselt enne lõppu, ei tahtnud oma kohta avarii tõttu rallimehele ka kinkida teades, kui aggresiivselt rulx kohta kaitseb. Rallimehelt väga hea töö minu taga hoidmisel.