Mihkel0987 kirjutas:Kas see m2ng oleks hea ost ps4 või mitte mida teie arvate?
Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kas see m2ng oleks hea ost ps4 või mitte mida teie arvate?
Tõlge: Kas see mäng oleks hea ost PS4-le või mitte? Mida teie arvate?
Ei oska midagi arvata. Eks ostan kunagi ära ja siis võin vastata.
aivo80 kirjutas:Kolmapäeval tuleb Plusi kohitsetud variant. Keegi täisversiooni ka ostab? Peale 22:00 saaks koos kimada, kui huvilisi peaks olema
Est_RuLx kirjutas:Tsiteerin PS Store Driveclub kirjeldust "Full game requires PlayStation®Plus membership to access online multiplayer".
Sama juttu nägin ka GTA5'e kirjelduses. The Crew ja Project CARS'i kirjeldusi veel ei ole PS Stores.
Tahaks Driveclub'i omanikelt teada, kas tõesti peab olema PS Plus, et onlines sõbralisti inimestega pelida?
Ja kui ongi selline veidrus, siis PS3 jääb minu viimaseks konsooliks. Ei ole mina nõus ekstra 50€ aastas maksma, et onlines saaks pelida.
Oleks nagu plaanis PS4 osta (PS4 koos driveclub'i ja The Last of US'ga 459€) aga kas tasub???
Est_RuLx kirjutas:Krt, tundub, et liiga kalliks läheb see lõbu. Iga aasta 50€ välja käia, et onlines mängida. Ei tea, kui GT7 tuleb välja, on ka vaja PS Plus'i?
Peab mõtlema natuke.
SpcVnd kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Krt, tundub, et liiga kalliks läheb see lõbu. Iga aasta 50€ välja käia, et onlines mängida. Ei tea, kui GT7 tuleb välja, on ka vaja PS Plus'i?
Peab mõtlema natuke.
PS4-ga online mängimiseks igal juhul plussi vaja sõltumata mängust. vähemalt nii olen mina aru saanud asjast
lamp kirjutas:rulx see 50euri on aasta peale esiteks ja teiseks, saad nö tasuta kabla igakuu nii et väga ei kurdaks. Mul ps3 plus juba ca 3 aastat olnud ja noh most wanted, grid jne vinged söjamängud kenasti köik olemas 50euri eest aastas.
Oluliselt odavam kui neid mänge nö poest osta kokku vöttes.
parem graafikaga laua arvuti läheb sulle oluliselt kallimaks kui 460euri muideks
Est_RuLx kirjutas:SpcVnd kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Krt, tundub, et liiga kalliks läheb see lõbu. Iga aasta 50€ välja käia, et onlines mängida. Ei tea, kui GT7 tuleb välja, on ka vaja PS Plus'i?
Peab mõtlema natuke.
PS4-ga online mängimiseks igal juhul plussi vaja sõltumata mängust. vähemalt nii olen mina aru saanud asjast
Kahju, Sony kopeerib xboxi ja seal sama asi koguaeg olnud. Parem kogun veel paarsada eurot ja komplekteerin lauaarvuti, mis jooksutab mänge parema graafikaga ja onlined on tasuta. Jääb ära see PS4 ost. PS Plussi kohustus osutus väga kaalukaks PS4 soetamise otsustamisel. Kahju. Minu jaoks R.I.P. PS4 - läbikukkumine!
Sry, et teemat reostasin
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist