Tänane sõit läks rooli rikke tõttu mitte just kõige loodetava tulemuseni. Nimelt, mu rool ütles otsad, lukustus paremale pöörama ja otse pole võimalik sõita aga paremale siiski pöörata saab. Paar ringi enne rooli ülesse ütlemist oli midagi mäda 2x kurvides, rool nagu ei pööranud kurvi keskel korraks aga siis nagu hakkas uuesti. Siis viimaks ütles, et aitab ja lennutas mu seina ja võisin Raixile ette jääda, mina autot sel ajal ei juhtinud. Tegin kiire järelduse, et rooli abil edasi ei sõida, lahkuda ka ei soovi ja läksin töökindla puldi peale üle. Tõmbasin liidriga üle 5s vahet tagasi ilusti, ovaalil ja rehvi hoidsin ka kauem rajal, mis tõttu sain ka korra esimene oldud

Nagu aru sain, siis ilma tuuleta rajarekord jäi mulle, vähemalt seegi. Mõned, nagu aru sain, kahtlustasid tuuningut, absoluutselt vale, ainult väike käigu pikkuste muutus.

Defalut setting panin 280km/h ja siis madalad käigud võimalikult pikaks ja kõrgemal käigud lühikeseks, kogu lugu. Ning see polnud reeglite vastane ka, kui just korraldaja midagi ümber ei mõtle nüüd seda lugedes.
Rool igatahes läheb homme Klicki garantiisse ja vaatab, mis öeldakse. Thrustmasterilt ootaks kindlasti paremat kvaliteeti aga pole väga ime ka kiire purunemine, kui te näeksite kuidas ma sõidan.

90ndates ja RedBullis olen igatahes stardis puldiga, et arvestage sellega korraldajad.