Ma tean veel üht sellist tüüpi, kes on geneetiliselt kiire, kahjuks ta hetkel ei sõidakonka kirjutas: A see tüüp on uskumatu lihtsalt. Ta võib ringiga maas ka olla aga ikka tõmbab ennast esiviisikusse
Hundikutsu kirjutas:Ma tean veel üht sellist tüüpi, kes on geneetiliselt kiire, kahjuks ta hetkel ei sõidakonka kirjutas: A see tüüp on uskumatu lihtsalt. Ta võib ringiga maas ka olla aga ikka tõmbab ennast esiviisikusseKellele jutt segane, siis vihjeks, tegu minu tiimikaaslasega
Noel kirjutas:
Tuleks nüüd vaid järgmiseks etapiks Sierra rada![]()
konka kirjutas:Noel kirjutas:
Tuleks nüüd vaid järgmiseks etapiks Sierra rada![]()
Siis peab pundiga kokku leppima mis numbri keegi ütleb et sierra tuleks. Ise tahaks ka sierrat või nürpa nordschleifi.
lees00 kirjutas:aga Niksonile ei tohi öelda
Nikson kirjutas:lees00 kirjutas:aga Niksonile ei tohi öelda
Sellest pole ju kasu, kuna ka ise ütlen numbri.
konka kirjutas:[Ootame kuni sa numbri ütled ja siis arvutmae teistega mida keegi ütleb et sorro rada tuleks.
A sa loed muidu ülevalt alla või alt üles ja kas neid sõidetud radu sisse ei arvesta???
XXX kirjutas:Teises boxis mängisin sisse sõites gaasiga ja automaatselt luges selle Xiks ja pani nagu ees kirjas oli paagi täis... lõpus oli 75% kütet järgi.
Nikson kirjutas:Kivi korraldaja kapsaaeda. lees pidi kvali seekord vahele jätma. Muidugi jama on ka see, et mul pole kapsaaeda.
paalikas kirjutas:Kvali üksinda ja kohe oli ka tulemus hea. Kahjuks polnud sellest palju kasu.
Stardis 2 sec penalti. Miskipärast said pea kõik, mingi 3 meest vist said hea stardi.
Nendeseas ka Mihkel, kes ennast esimeses kurvis risti rajale keeras ja täpselt ette mulle. Peale pauku sain
miski ulme kiirenduse ja lendasin kellegile veel otsa. (ei olnud lag, sest nett on ju korras)
Väga vihane ja nördinud selle jamapärast ja lasin veidi rajalt välja viimases kurvis, kuid midagi hullu ei juhtund,
siis aga tuli Nikson hirmsa hooga ja pabinas jätsin ruumi liiga palju ja spinn oligi käes. Ootasin siis rajaääres
kuni kõik möödas ja edasi oli kuiv nühkimine. 1 boks ja 87 toopi, jäi nõksa ülegi.
Aga ilmselt läheb kiiver varna, lihtsalt ei viitsi enam võidelda. Targem annab järgi
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline