lees00 kirjutas: linnuke tegi ka ühel ringi trikki.. pani sirgel pidurit lootis vist mulle karistust pähe määrida
Pidurit küll ei pannud, sõitsin 90% akseleraatoriga, lootsin et lähed sujuvalt mööda

lees00 kirjutas: linnuke tegi ka ühel ringi trikki.. pani sirgel pidurit lootis vist mulle karistust pähe määrida
lees00 kirjutas:Ma ei usu cenno et sa puhta õliga sõites kiirem oleks olnud, hakkad ikka juba meil siin vanaks jääma kah....
Noel kirjutas:lees00 kirjutas:Ma ei usu cenno et sa puhta õliga sõites kiirem oleks olnud, hakkad ikka juba meil siin vanaks jääma kah....
Muidugi hakkan, väsimus on peal ja kaua minagi jaksan, samas ega iga rada igale ei sobigi, mulle ei sobind ja auto võimsus vajaka, sest noh... Sulle ma ringipeale 7 sekki ka ei kaota olgem ausad eks!(pigem vastupidi ja lühikesel rajal
)
Tahtsin tulemuse ära teha lihtsalt ja ei ootagi sellest sarjalt enam midagi, RBR-iga on lihtsalt väga Fun sõita
Akvaarium - tagurpidi meil meelega rajal ka ei sõideta, niiet selleeest ka laksakas sulle loodetavasti, sellevastu olen eksinud vaid mina(vist) siin foorumis ja saand ka karistada. A võib olla ülejäänuid pole ausad lihtsalt olnud.
Nikson kirjutas: Mõtlesin küll, et sel rajal keegi ringiga ka ei saa, aga ....
lees00 kirjutas:
akvaarium sa ära oma "rekordiga" siin nii hüppa midagi, oli puhas ring ?![]()
konka kirjutas:lees00 kirjutas:
akvaarium sa ära oma "rekordiga" siin nii hüppa midagi, oli puhas ring ?![]()
Muidugi oli puhas ring. Siin polnud kuskil lõigatagi ju. Sõidaksin kindlasti veel kiirema aja
konka kirjutas:Pfff, olin kõige hullemaks valmis, aga noh sellga võib rahule jäädaÜritan ikkagi esikomikule konkurentsi pakkuda ning kiireid ringe omale võtma
Nikson kirjutas:konka kirjutas:Pfff, olin kõige hullemaks valmis, aga noh sellga võib rahule jäädaÜritan ikkagi esikomikule konkurentsi pakkuda ning kiireid ringe omale võtma
Mis see kõige hullem oleks olnud?
Noel kirjutas: Kannatlikkust.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist