Noel kirjutas:Ei saanud mina ka aru sellest mis uued reeglid olemas on. Kõigepealt ootasime taas minuteid, kuigi Reeglistikus(mida Peaks ausatama) on kirjas, et ei oota. Kui oli numbri ytlemis aeg, siis ytlesin mina 30sec liiga vara ja kas see ei läinud arvesse vist?

no camoon...
Läks su nr arvesse. Lihtsalt sa saatsid selle varem ära, kui ma polnud märku veel andnud. Ma tahan, et enam vähem korraga saadetakse, et keegi ehk ei hakka arvutama ja omale viimasena pakkumisega sobivat rada saama.
Noel kirjutas:Palun võtta see mitteootamise reegel maha ja kirjutada, et ootame ära kõik, kes ei viitsi varem asjaga tegelema hakata ja kes viimasel minutil sisse ei saa!!!
Võin ju võtta, aga oletame, et sa ise oleks selles olukorras olnud ja me oleks alustanud. Siis oleksid kindlasti sellele reageerinud. Mäletan, et mingis sarjas sai sind spetsiaalselt oodatud, kuna sa ei jõudnud õigeks ajaks. Kuigi arvan ka ise, et rahavas võiks varem tulla, mitte viimasel hetkel. Samas Linnuke lõpuks ikka ei saanud sõita. Seega peaksid sa Cenno rahul olema.
lamp kirjutas:siis vöiks need jooned natuke ära unustada (sellel rajal vöiks 5-6aastaga juba selge olla.) Ehk et kui kurvi ääre kivi ja joone vahele mahub 1,5 auto laiust siis noh sry ei ole väga normaalne. Enne igast joonte vahtimist jms. vöiks vaadata mis on raja flow ja kus jookseb nö reaalne racing line.
Mis nende joontega siis nüüd on? Õnneks ju tegin selle enne starti teatavaks. Mitte täna, kui sõit juba sõidetud. Ok, kõik on harjunud teisiti sõitma, aga kõigile olid need muutused ka võrdsed. Iseasi kuidas ja kui kiiresti keegi kohanes. Keelasin ka kollastel aladel sõitmise ära ja arvan, et ka sellega saadi ilusti hakkama. Ja muide RL ei lähe ka kollastest aladest üle.
Est_RuLx kirjutas:Minu teada loetakse lõikamiseks, kui auto neli ratast on piirjoontest väljas. Või olen valesti aru saanud?
Nii see on. Kui on nelja rattaga ületus, loen lõikamiseks. Samuti ka kurvidest välja vajumine üle joone nelja rattaga.