karacer kirjutas:Hea sõit muidu, aga enda suur viga rikkus kindla teise kohaesimesel boksipeatusel sõitsin boksi seina ja lendasin risti sinna läks kaduma vähemalt 5 sekundit lõpus püüdsin linnukese kinni aga jäi pool auto pikkust vahet ikkagi finisis
vedas linnuke sul
karacer kirjutas:Hea sõit muidu, aga enda suur viga rikkus kindla teise kohaesimesel boksipeatusel sõitsin boksi seina ja lendasin risti sinna läks kaduma vähemalt 5 sekundit lõpus püüdsin linnukese kinni aga jäi pool auto pikkust vahet ikkagi finisis
vedas linnuke sul
Noel kirjutas:. Akvaarium ei tea, mis tähendab "sinine lipp" ilmselt.
konka kirjutas:Noel kirjutas:. Akvaarium ei tea, mis tähendab "sinine lipp" ilmselt.
Mingit lippu ma küll ei märganud ja miks ma oleks pidanud sulle teed andma. Sinu ülesanne on minust mööda sõita olenemata sellest kas oled kiirem või mitte. Läksid nagunii boksi kohe ju
Noel kirjutas:konka kirjutas:Noel kirjutas:. Akvaarium ei tea, mis tähendab "sinine lipp" ilmselt.
Mingit lippu ma küll ei märganud ja miks ma oleks pidanud sulle teed andma. Sinu ülesanne on minust mööda sõita olenemata sellest kas oled kiirem või mitte. Läksid nagunii boksi kohe ju
Sa vist ilmselgelt ei tunne reegleid siinkohal!
Jõudsin sulle järgi ja see ei loe, kas lähen boksi või mitte, aga kui ma poleks läinud?
Mihkel0987 kirjutas: Eino tänud linnukesele, kes oma suurepärase sooritusega mu sõidu suutis rikkuda. Seinad tõmbasid külge mind ning sealt läks juba vahe suuremaks. Eriti kõva võidusõit oli minu ja Souli vahel viimased 2 kurvi.
Noel kirjutas:konka kirjutas:Noel kirjutas:. Akvaarium ei tea, mis tähendab "sinine lipp" ilmselt.
Sa vist ilmselgelt ei tunne reegleid siinkohal!
Jõudsin sulle järgi ja see ei loe, kas lähen boksi või mitte, aga kui ma poleks läinud?
konka kirjutas:
Ringiga maas või mitte, sina pead minust mööda saama. Mis ma pean kõik lahkelt mööda laskma ve? Ja kui sa poleks boksi läinud, siis sa oleks pidanud sobiva hetke leidma möödumiseks. Kannatust eksole. Ma ei tea mis sa sirge peal tegid. Ise nagu tahtlikult lasid gaasi maha ja lasid vahe sisse.
Mu pärast esita kaebus siis, Mul täitsa ükskõik. Vaidlemine siin on mõttetu.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist