Noel kirjutas:Algus venis täna 20min![]()
Ei tea minul see pill täna ei liikunud ehk sellepärast, et pilt terve sõidu hakkis, jättis nagu vahele koguaeg pildi seisma![]()
Rehv ei tahtnud ka täna kesta, läks esirehv ikka 2/1 peale. Roolimeestele selle asjaga vastu ei saa.
Tea kas kui näiteks nett jamab või on probleeme yhendusega, kas see mõjutab ka masina liikumist või nö. sooritust?
Sest no täna oli 1,5sec ringipeale ja endapuhul sellist vahet normaalseks ei pea.
NFSTimukas kirjutas:Minul läägiga probleemi silma ei jäänud, sujuv nagu alati.
Nikson kirjutas:Täheldasin ise ka täna mingit lagi. Nii 3-4 korda sõidu jooksul.
lees00 kirjutas:Mul ka hakkis/lagis, kuni I boksini iga ringi viimane kurv paar korda. Kvali vahele jätmine on siin sarjas ikka karm karistus... Sõidu alguses andis see ikka vabsee tunda. Selline tunne et kõigil jalus. I boks sain karistada liiga kiire sisenemise eest ca 10 või isegi rohkem sekundit.
Õnneks tuli reverse versioon sellest reajast, õigeti pidi poleks vist nii kiiresti sõitnud. Kiireimaks sain 1.43.8 vast oli puhas kah
konka kirjutas:Mis ringid need läbivaatamisele läksid?
konka kirjutas:Mul küll mingit spinni 3ndal ringil ei olnud. Ainuke spinn oli mul esimesel ringil tunnelis. Lees pidurdas nii ootamatult, sellepärast sõitsin ta seina.
Noel kirjutas:Kas leesil Q-s osalemise keelu eiramine jäi kahesilmavahele?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline