SpcVnd kirjutas: minu sarjades lähevad karistamisele ka 3 ratast - külg ees või mitte...
Mis sest ühest rattast siis saab?

SpcVnd kirjutas: minu sarjades lähevad karistamisele ka 3 ratast - külg ees või mitte...
SpcVnd kirjutas:mis sellest saama peab? ei suuda ette kujutada olukorda, kus 3 ratast on üle joone? et kuidagi nagu ei ole võimalik, et 1 ratas jääb rajale või joonele? vähe vaatate korduseid... aga noh - miks te peaksitegi neid vaatama nii hoolega...
konka kirjutas:SpcVnd kirjutas:mis sellest saama peab? ei suuda ette kujutada olukorda, kus 3 ratast on üle joone? et kuidagi nagu ei ole võimalik, et 1 ratas jääb rajale või joonele? vähe vaatate korduseid... aga noh - miks te peaksitegi neid vaatama nii hoolega...
Nojah meid sõitjaid see eriti ei koti. See kohtunike pärusmaa. Peab ainult lootma kohtunike lahkusele aga spets vist armu ei anna
konka kirjutas:Kvali ajal jäi paalikas mulle jalgu. Pidin mitu ringi tema taga kinni olema, siis tõmbasin raja ja ootasin natuke ning sain üksinduses oma teise aja välja sõita.
paalikas kirjutas:konka kirjutas:Kvali ajal jäi paalikas mulle jalgu. Pidin mitu ringi tema taga kinni olema, siis tõmbasin raja ja ootasin natuke ning sain üksinduses oma teise aja välja sõita.
Sama on ka minuga juhtunud, et keegi segab, mis teha, selline korraldus. Kahjuks.
Noel kirjutas:paalikas kirjutas:konka kirjutas:Kvali ajal jäi paalikas mulle jalgu. Pidin mitu ringi tema taga kinni olema, siis tõmbasin raja ja ootasin natuke ning sain üksinduses oma teise aja välja sõita.
Sama on ka minuga juhtunud, et keegi segab, mis teha, selline korraldus. Kahjuks.
Jäi ka minul keegi jalgu, kunagi kuskil jäi terve 10min mul keegi jalgu, ja ei saanudkii kiiret tehtud![]()
Siinkohal oleme ilmselt paalikaga yhel meelel, et vältida selliseid asju, et võiks kasutada üksi rajal qualyt, pole mingit tuules sõitmist ega segamist
Noel kirjutas: Siinkohal oleme ilmselt paalikaga yhel meelel, et vältida selliseid asju, et võiks kasutada üksi rajal qualyt, pole mingit tuules sõitmist ega segamist
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline