Oli täna kuidagi vähe pleki mölkimist, minu kaadrist. Mõlemad sõidud läksid nii hästi nagu saatus lubas, ütleme, et väga hästi.
Esimene sõit möödus probleemide vabalt, kui aeglasemaid sõitjaid mitte probleemiks lugeda. Sain hakkama ühe peatusega ja parandasin 10 positsiooni.

Selle fakti võib härra kohtunik veel ära rikkuda aga ei tule midagi pähe, kus keegi mu peale vihane võiks olla. Soul võibolla oleks, kui poleks mööda saanud siiski, kaitsesin oma kohta nii kuis sain aga ikka sai ta mööda.

Siiski vaatamata läbi kulunud RM rehve, hoidsin souli kaua enda taga.
Teine sõit niivlibedalt juba ei läinud. Esimeses kurvis rallimees tõmbas mul parema esirehvi punaseks ja sõitsin nii 5 ringi. Oleks isegi lõpuni läinud, kui see katkine telg poleks rehvikulu nii palju suurendanud. OLEKS ma olnud siis hundule ohtlik konkurent, lähemale kerisin kergelt kuni sunnitud peatuseni. Viimastel ringidel sai ka Linnukesega heideldud ja oli viimasel ringil lootust isegi kohta parandada, aga jäi see ära.
ONeillile ja hundule õnne võidu puhul ja ka suurt PP langust järgmiseks etapiks.

Tegelikult PP langust suurt neil tule, tagaotsas olid mõlemad mitte võidukal sõidul. Mind ootab küll jälle korralik PP langus.