Hundikutsu kirjutas: sarja formaat kostitab aeglasemaid mõnusa PP lisaga ja karistab kiireid![]()
Just minu mõte et pole vahet mis autoga tuled, peale esimest etappi hakkavad PPd muutuma ja siis võidavad kõik

Hundikutsu kirjutas: sarja formaat kostitab aeglasemaid mõnusa PP lisaga ja karistab kiireid![]()
Hundikutsu kirjutas:Vaadates saadetuid liste, siis üllatusin meeldivalt, masinate valik on kirju. Ilmselt selles süüdi tegemata kodutöö
lees00 kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Vaadates saadetuid liste, siis üllatusin meeldivalt, masinate valik on kirju. Ilmselt selles süüdi tegemata kodutöö
Kas saan aru, et hundu sul parimad autod?
Ise katsetasin, pea kõik FR veoga ja parameetritele vastavad masinad läbi (v.a.sama keretüübiga). Hea nokitsemine ajaviiteks ja sai kätt GT-s soojana hoitud.lees00 kirjutas:Mu "kodutöö" käis algul netis ja hiljem natuke rajal ka.... vaatan et s2000 populaarne.
konka kirjutas:Ma ei teinud mingit testimist autode valimisel. Panin otsingusse parameetrid paika ja siis valisin mis kujult meeldib ja natuke vaatasin ka PP-d ja bhp-d
SpcVnd kirjutas:konka kirjutas:Ma ei teinud mingit testimist autode valimisel. Panin otsingusse parameetrid paika ja siis valisin mis kujult meeldib ja natuke vaatasin ka PP-d ja bhp-d
oli näha jahjulged avalikult välja ka öelda, mis su esimese listi nr. 1 oli?
konka kirjutas:...
Neljapäevane Niksoni 90ndate test näitas et autod on stock seades suht ebavõrdsed. RX-7med pühkisid väga jõudsalt eest ära ja polnud lootustki neid kätte saada oma Evo kolmega. Aga sarjas on lubatud vähemalt täistuuning teha ja see peaks vist asja natuke parandama.
XXX kirjutas:Hiir21 - Celica GT Four (ST205) ´98
----konka kirjutas:...
Neljapäevane Niksoni 90ndate test näitas et autod on stock seades suht ebavõrdsed. RX-7med pühkisid väga jõudsalt eest ära ja polnud lootustki neid kätte saada oma Evo kolmega. Aga sarjas on lubatud vähemalt täistuuning teha ja see peaks vist asja natuke parandama.
jah, oota kuni vihma sadama hakkab ja tagaveolised (loodetavasti) kraavis istuvad oma sport ja comfort kummiga...
![]()
lootma peab...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist